Cytat Zamieszczone przez M.I.K Zobacz posta
I dlatego nie chce, żeby jakiś pijak miał możliwość wykupienia mieszkania, które jest własnością spółdzielni za bezcen tylko dlatego, że jakiś fircyk w gajerze co wozi się betą 7 i zarabia ponad 10k miesieczny, wymyślił sobie tak kretyńską ustawe żeby ludzie głosowali.
Ale życie właśnie niestety na tym polega. Mnie szlag trafiał jak widziałem jak mi przed oczami przejeżdżał Glemp w BMW X-7 uśmiechnięty, Miller to samo itp...
dwadzieścia aut, środkiem drogi na sygnale za moje podatki - a na tych ludzi nie głosowałem, czarnych też nie lubię, no i co? I nic...albo masz w sobie tyle przedsiębiorczości, rozumu i samozaparcia że będziesz się potrafił w życiu jakoś ustawić żeby zarabiać albo nie. Myślisz że kogoś obchodzi to że jakiś cwel kupi sobie mieszkanie za 3 zł podczas gdy Ty musiałeś dać powiedzmy 300 000 zł ?
Nikogo to nie obchodzi. Tak samo jak mało kogo obchodzi że ludzie w Afryce umierają z głodu...niestety. To jest życie a nie "co dzisiaj podać Panie Prezesie, na którą godzinę zamówić masaż, którą L-kę dzisiaj Pan kupi Panie Prezesie" Sorry jeśli w którymś momencie na Ciebie najechałem - to nie było celowe. Wydaje mi się tylko, że masz jeszcze trochę naiwne podejście do życia.