Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

a dla mnie w tym całym oburzeniu na Oleksego jedno smieszy... kazdy z nas bluzga jedni czesciej inni rzadziej ale każdy... tak samo jak kazdy jak popije w chwili słabosci cos powie obelżywego o innym do kogo ma własnie żal... to sie zdarza i jest normlane choc moze nie powinno.. wiec całęgo tego zadęcia nie qmam bo sie q.. dziewice orleańskie same znalazły... jest to po prostu żałosne

a co do baby Giertycha...
    Tomek tak... to by było smieszne w swoim absurdzie i ironi losu... choc nikt jej tego nie zyczy jak i zadnej innej kobiecie by była jasnosc tak samo jak sprawa dotyczyłaby jego córki czy córek bo nie wiem jak tam jego rodzina dokladnie wygląda... mysle ze Roman pierwszy obrońca życia zagryzł by goscia wyrywając mu jaja i jeszcze bijace serce
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

czyli poza bluzganiem i językiem rynsztoka Oleksy nie powiedział nic, co ma jakieś znaczenie dla osób, które w tym wątku wyrażają święte oburzenie? ciekawe..
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    czyli poza bluzganiem i językiem rynsztoka Oleksy nie powiedział nic, co ma jakieś znaczenie dla osób, które w tym wątku wyrażają święte oburzenie? ciekawe..
    Myślę, że to dopiero początek. Teraz się zacznie. A właściwie skończy. I dobrze. A z rzeczy których oczekujesz - to tak, ja mogę pierwszy - MIAŁEŚ RACJĘ. Przyznaję. Wprawdzie nigdy na nich nie zagłosowałem, ale nie myślałem że to może AŻ TAK WYGLĄDAĆ...
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    no a co tam takiego było odkrywczego czgo ktos juz nie powiedział czy nie napisał?
    NIC! troche mi to przypomina histerie na węgrzech po tym jak premier powiedział ze oszukiwał.... jakim skończonym idiotą trzeba byc by wierzyc ze oni zrealizują to co obiecują szczególnie ci z lewej strony ktorzy pieprza o utopii tyle ze ludzie wolą słuchac iż cos dostaną bez pracy wiec tak naprawde sami sie oszukują i ten sam mechanizm działa tutaj kiedy wiadomo jak wygląda naprawde polityka gdzioe kazdy odwala wielką szopke na poza kamerami to zwykłe bagienko...
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    mysle ze Roman pierwszy obrońca życia zagryzł by goscia wyrywając mu jaja i jeszcze bijace serce
    Czyli okazałby się zwolennikiem kary śmierci, ale zastosowanej do tego, który ponosi winę. Trudno, żeby za przestępstwo gwałciciela karać dziecko... Czyli sytuacja byłaby najbardziej normalna.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uprawnienia umieszczania postów