zaskoczyło mnie, że jakoś nikt z aktywnych dyskutantów nie podjął tematu
Wszak dosyć ciekawy w kontekście "Prawdziwego oblicza" postkomunistów w Polsce
PO
Samoobrona
PSL
LID
LPR
PIS
Polska Partia Pracy
Na inną partię
zaskoczyło mnie, że jakoś nikt z aktywnych dyskutantów nie podjął tematu
Wszak dosyć ciekawy w kontekście "Prawdziwego oblicza" postkomunistów w Polsce
tak - sam news - to ze wszyscy o tym wiedza to jedno, a to ze Oleksy o tymm powiedzial a A.G. nagral i udostepnil... to jest zaskakujace... dlaczego? a no dlatego ze:
A.G. - jest spalony w polityce - nie zrobi juz zadnego biznesu z SLD ani z innymi
Oleksy - rowniez, dostal etykiete zdrajcy (czyli jednak mowil prawde) inaczej dostal by etykiete klamcy![]()
SLD - musi mocno kombinowac zeby z tego wybrnac... i pewnie wybrnie![]()
Wiesz co jest zalamujace? Ze postkomunisci w ogole sa jeszcze
jakims tematem rozmow. Ze w ogole jeszcze istnieja.
Ze po 50 latach komuny sowieckiej nie znikneli na zawsze.
A wiesz dlaczego? Bo Polacy nie potrafili tak zajac sie swoim
wolnym krajem, by wszystko bylo wspaniale. Kompromitacja
jest, ze post-komunista Kwasniewski jest uznany za najepszego
prezydenta wolnej Polski. A teraz aktualny "rzad"
i za przeproszeniem "prezydent" robia wszystko, by jak najwiecej ludzi
wspominalo komune z rozrzewnieniem... Dno.
http://wiadomosci.onet.pl/1508288,11,item.html
Jestem ciekawy, co "świętojebliwa" Barbara Giertych by zrobiła, gdyby miała urodzić dziecko poczęte w wyniku gwałtu.![]()
Ciekawe czy Romek Giertych,wychował by je, jak swoje.![]()
Przecież to europejski standard. W rządzie francuskim - komuniści, włoskim - komuniści, rosyjskim - komuniści. Ba, Włosi mają chyba nawet jakiegoś mordercę-terrorystę na posadzie (chyba) ministerialnej. Stąd wniosek, że jednak w Polsce wcale nie jest takie dno... Może być niestety gorzej.
Jak rozumiem, wg Ciebie byłoby to śmieszne?
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
a dla mnie w tym całym oburzeniu na Oleksego jedno smieszy... kazdy z nas bluzga jedni czesciej inni rzadziej ale każdy... tak samo jak kazdy jak popije w chwili słabosci cos powie obelżywego o innym do kogo ma własnie żal... to sie zdarza i jest normlane choc moze nie powinno.. wiec całęgo tego zadęcia nie qmam bo sie q.. dziewice orleańskie same znalazły... jest to po prostu żałosne
a co do baby Giertycha...
Tomek tak... to by było smieszne w swoim absurdzie i ironi losu... choc nikt jej tego nie zyczy jak i zadnej innej kobiecie by była jasnosc tak samo jak sprawa dotyczyłaby jego córki czy córek bo nie wiem jak tam jego rodzina dokladnie wygląda... mysle ze Roman pierwszy obrońca życia zagryzł by goscia wyrywając mu jaja i jeszcze bijace serce
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
czyli poza bluzganiem i językiem rynsztoka Oleksy nie powiedział nic, co ma jakieś znaczenie dla osób, które w tym wątku wyrażają święte oburzenie? ciekawe..