Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    iREm no a ja się tyle napisałem o rzeczowej dyskusji. Gdzie ja napisałem, że mi Kaczyński pasuje? I to nie ja ale Tomek wymienił poprzedników jako przykłady negatywne (choć sie zupełnie zgadzam. Z tym że Kwaśniewski był człowiekiem obeznanym z polityką międzynarodową, co - poza pijaństwem u ruskich, całkiem nieźle wykorzystywał). A ty mi tu inputujesz raz dwa trzy różne poglądy, których nie mam ani nie dałem powodu do takiego podejrzenia.

Powtórzę - chcesz pokazać głupotę i miernotę Leppera - nie stosuj jego metod w rozmowie

Dobra, macie i może rację - to nie inteligencja, ale przebiegłość. Ale powiem Wam, że gdy słucham rozmów Leppera w TokFM, gdzie często bywa - to aż mnie ciarki przechodzą, bo czasem nie sposób się zorientować, że się znim zgadzam. Dopiero myśl - to on, powoduje refleksję. Jest cwany i rzeczowy, traktowanie go przez elity jak chłopiny a la Kononowicz dało mu sznsę znaleźć się tam gdzie dzisiaj jest.
    No kurczę! Bardzo się cieszę, że choć raz mamy podobne zdanie! Bardzo mi miło. Za leperowskie metody - sorry, ale nie wynika to z cwaniactwa tylko z nadmiaru emocji. Poza tym troszkę wyjechałem poza dzisiejszą dyskusję, pamiętając Twoje poprzednie wypowiedzi. Przepraszam raz jeszcze. Serio, cieszę się że choć tu mamy podobne zdania. :-)
    A tak z czystej ciekawości - kto lubi Rokitę? Bo ja wprawdzie sympatyzuję bardziej z PO, ale tam też jest niezły podział. Tuskowi trochę odbija...
    Ostatnio edytowane przez iREM ; 22-12-2006 o 09:59
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uprawnienia umieszczania postów