Tomek, cieszysz sie? ;-)
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos....html?skad=rss
PO
Samoobrona
PSL
LID
LPR
PIS
Polska Partia Pracy
Na inną partię
Tomek, cieszysz sie? ;-)
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos....html?skad=rss
co prawda nie wiem czy Tomek się cieszy (bo i z czego niby?) ale temat nie wzbudza we mnie żadnych emocji. Ot, kolejna próba reanimowania zdechłej inicjatywy łączącej postkomunistów z częścią byłej Solidarności skupionej wokół Unii Wolności, próbująca stworzyć coś "ponad podziałami" a de facto stanowiąca przedłużenie pewnych polityczno-biznesowych powiązań pierwszej połowy lat 90tych. Ostatnie wybory pokazały jakie szanse ma taki układ - Demorkaci.pl nawet nie zawalczyli.
widzisz nie ma Cie to nie odpowiesz... ale dzis rano w tvn24 Olechowski jak najbardziej potwierdziłswoje poparcie dla POa ze był agentem...
powiem Ci tematyka agentów tego typu jest dla mnie odrobine smieszna...
nie był ubekiem tylko agentem wywiadu gospodarczego... jest pewna grupa agentów o ktorej na całym swiecie mówi sie z szacunkiem tylko w Polsce ma to dziwną konotacje...
jak wiadomo powszechnie ponad połowa reporterów i fotoreporterów wojennych jest w jakis sposob powiązana z agencjami bezpieczeństwa państw ktore reprezentują i chyba to nie jest nic złego a tym bardziej dziwnego biorac pod uwage iż maja oni dostep czesto do takich źródeł informacji do ktorych etatowi agenci nigdy nie uzyskaliby dostepu... dla tego tak jak to miało ostatnio w przypadku Wołoszańskiego miejsce robienie z czegos takiego tragedi jest... no smieszne po prostuwcale ale to wcale nie byłbym ździowiony gdyby pewnego dnia okazało sie ze nieodżałowany Ryszard Kapuściński okazał sie jakimś wspołpracownikiem wywadu i nie byłoby to nic nagannego w końcu to człowiek ktory posiadał ogroną wiedze do ktorej czesto tylko on miał dostęp, dlatego operowanie w tak negatywnym kontekscie informacją o czyjejś nieukrywanej działaności wywiadowczej Tomku nie ma sensu w zadnym kraju.... niestety poza Polską
jeżeli pod pojęciem cyniczną masz na mysli wyrachowaną i skalkulowaną na zimno wdązeniu do celu to tak...
jeżeli pod pojęciem prostacką masz na mysli skuteczna i praktyczną to tak...
jeżeli pod pojęciem z godnoscia masz na mysli znów bycie "pawiem i papugą" to dziekuje juz to przerabialismy...
Ostatnio edytowane przez Skipper ; 25-01-2007 o 16:59
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple