iREm no a ja się tyle napisałem o rzeczowej dyskusji. Gdzie ja napisałem, że mi Kaczyński pasuje? I to nie ja ale Tomek wymienił poprzedników jako przykłady negatywne (choć sie zupełnie zgadzam. Z tym że Kwaśniewski był człowiekiem obeznanym z polityką międzynarodową, co - poza pijaństwem u ruskich, całkiem nieźle wykorzystywał). A ty mi tu inputujesz raz dwa trzy różne poglądy, których nie mam ani nie dałem powodu do takiego podejrzenia.

Powtórzę - chcesz pokazać głupotę i miernotę Leppera - nie stosuj jego metod w rozmowie

Cytat Zamieszczone przez Przemoc
Dokładanie, Leper to szczęściarz, typowy Dyzma w trudniejszej rozmowie z lepszym dziennikarzem ma strach w oczach. Za to Giertych to typowy cynik, a ci są w polityce najgorsi.
Dobra, macie i może rację - to nie inteligencja, ale przebiegłość. Ale powiem Wam, że gdy słucham rozmów Leppera w TokFM, gdzie często bywa - to aż mnie ciarki przechodzą, bo czasem nie sposób się zorientować, że się znim zgadzam. Dopiero myśl - to on, powoduje refleksję. Jest cwany i rzeczowy, traktowanie go przez elity jak chłopiny a la Kononowicz dało mu sznsę znaleźć się tam gdzie dzisiaj jest.