PO
Samoobrona
PSL
LID
LPR
PIS
Polska Partia Pracy
Na inną partię
Nie pozabijajcie się! I tak najważniejsze, to:
Polecam wszystkim fanom polityki!
http://fraglesi.wordpress.com/
ale skąd taki wniosek? z czega ja mam się ocknąć? gdzie dałem jakiekolwiek usprawiedliwienie na robienie jakichkolwiek durnotNie muszę się budzić z żadnego snu. Chodzi mi tylko o to, że się tak łatwo podniecacie. Przy okazji mieszając do tego strony czy osoby, które nie mają z tym nic wspólnego - i próbujecie upiec dodatkowo swoją pieczeń.
Kurde, no chyba nikt z was mi nie powie, że się przejął na serio tym bełkotem i propozycjąTo jest tylko po to, żeby wywołać pyskówki - no i się udaje pięknie. A i tak Kurski mówi bez żenady - "ciemna masa i tak to kupi" jak to zrobił w TokFM przy wyłączonym mikrofonie. Nie róbmy mu publiki.
Cała ta IV Rzeczypospoliota sprowadza się do bełkotu, trudno mi znaleźć w niej jakiś pozytywny przekaz. Dziennikarze chyba też mają z tym problem i dlatego taki jest jej obraz w mediach. BTW,media i tak są jeszcze delikatne, gdyby faktycznie chcialy i były "w układzie" z opozycją wykończyłyby taką władzę raz dwa.
Jestem wykształconym człowiekiem i w większości przebywam w środowisku ludzi mi podobnych , trudno mi jest spotkać człowieka, który jeszcze próbuje tej władzy bronić. Moim zdaniem Kaczyńscy i spółka są skompromitowani, takie pomysły jak dzisiejszy tylko to potwierdzają.
Twoją postawę Kubaman, przy całym szacunku dla Ciebie, odbieram jako próbę obrony własnych nadzieji i złudzeń. Odpuść sobie, ja już to zrobiłem, wiem, że PiS, SO, i LPR nie tworzą Polski dla mnie.
Wzorem obywatela jest urządnik, pracownik na państwowej posadzie, rolnik i bezrobotny. Jestem niestety przedsiębiorcą, muszę poczekać na lepsze czasy.
Pozdrawiam
PrzemoC
Kiedy było inaczej? Chyba ostatnio za Jagiełły.
Dziennikarze doskonale wiedzą, co się dzieje. Media są całkowicie jednak niezdarne w tym co robią. Wyciągają jakieś pseudo-afery sprzed kilku lat licząc, że ktoś się tym przejmie. Nie rozumiem jak inteligentny człowiek może mówić o jakiejkolwiek seks-aferze bez ośmieszania się.Dziennikarze chyba też mają z tym problem i dlatego taki jest jej obraz w mediach. BTW,media i tak są jeszcze delikatne, gdyby faktycznie chcialy i były "w układzie" z opozycją wykończyłyby taką władzę raz dwa.
a jak wam się podoba :
"Jezus Królem Polski"
Bardzo chcemy być państwem wyznaniowym ..... ?