Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 7 z 109 PierwszyPierwszy ... 567891757107 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    To znaczy, ze teraz matka jest krolowa a Syn bedzie krolem? To w ogole jest zgodne z prawem?
    No wyobraź sobie. W UK są nawet dwie królowe, jedna jest córką drugiej. Co to się na świecie wyrabia.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Domyślnie ;-)

Nie pozabijajcie się! I tak najważniejsze, to:

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Polecam wszystkim fanom polityki!
    http://fraglesi.wordpress.com/
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Kubaman, ockij sie wreszcie Za kazdym razem macie z Jacem jakies usprawiedliwienie dla duronty jaka obdarza nas PIS i LPR. Uwazasz, ze takie pomysly sa normalne? Nie boisz sie co oni moga wymyslij jutro?
    ale skąd taki wniosek? z czega ja mam się ocknąć? gdzie dałem jakiekolwiek usprawiedliwienie na robienie jakichkolwiek durnot Nie muszę się budzić z żadnego snu. Chodzi mi tylko o to, że się tak łatwo podniecacie. Przy okazji mieszając do tego strony czy osoby, które nie mają z tym nic wspólnego - i próbujecie upiec dodatkowo swoją pieczeń.

Kurde, no chyba nikt z was mi nie powie, że się przejął na serio tym bełkotem i propozycją To jest tylko po to, żeby wywołać pyskówki - no i się udaje pięknie. A i tak Kurski mówi bez żenady - "ciemna masa i tak to kupi" jak to zrobił w TokFM przy wyłączonym mikrofonie. Nie róbmy mu publiki.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    .............Kurde, no chyba nikt z was mi ni e powie, że się przejął na serio tym bełkotem i propozycją :..............
    Cała ta IV Rzeczypospoliota sprowadza się do bełkotu, trudno mi znaleźć w niej jakiś pozytywny przekaz. Dziennikarze chyba też mają z tym problem i dlatego taki jest jej obraz w mediach. BTW,media i tak są jeszcze delikatne, gdyby faktycznie chcialy i były "w układzie" z opozycją wykończyłyby taką władzę raz dwa.
    Jestem wykształconym człowiekiem i w większości przebywam w środowisku ludzi mi podobnych , trudno mi jest spotkać człowieka, który jeszcze próbuje tej władzy bronić. Moim zdaniem Kaczyńscy i spółka są skompromitowani, takie pomysły jak dzisiejszy tylko to potwierdzają.

Twoją postawę Kubaman, przy całym szacunku dla Ciebie, odbieram jako próbę obrony własnych nadzieji i złudzeń. Odpuść sobie, ja już to zrobiłem, wiem, że PiS, SO, i LPR nie tworzą Polski dla mnie.
    Wzorem obywatela jest urządnik, pracownik na państwowej posadzie, rolnik i bezrobotny. Jestem niestety przedsiębiorcą, muszę poczekać na lepsze czasy.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemoc Zobacz posta
    Cała ta IV Rzeczypospoliota sprowadza się do bełkotu, trudno mi znaleźć w niej jakiś pozytywny przekaz.
    Kiedy było inaczej? Chyba ostatnio za Jagiełły.
    Dziennikarze chyba też mają z tym problem i dlatego taki jest jej obraz w mediach. BTW,media i tak są jeszcze delikatne, gdyby faktycznie chcialy i były "w układzie" z opozycją wykończyłyby taką władzę raz dwa.
    Dziennikarze doskonale wiedzą, co się dzieje. Media są całkowicie jednak niezdarne w tym co robią. Wyciągają jakieś pseudo-afery sprzed kilku lat licząc, że ktoś się tym przejmie. Nie rozumiem jak inteligentny człowiek może mówić o jakiejkolwiek seks-aferze bez ośmieszania się.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Kiedy było inaczej? Chyba ostatnio za Jagiełły.
    Nasi politycy maja podobne podejcie. Skoro "przed nami" byl syf to po co mamy sie starac *

* - ulubiona emotka Viteza ;-)

Domyślnie rekrutacja

[...] Skoro "przed nami" byl syf to po co mamy sie starac *

* - ulubiona emotka Viteza ;-)
    no, to tak a propos syfu ;-)

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

a jak wam się podoba :

"Jezus Królem Polski"

Bardzo chcemy być państwem wyznaniowym ..... ?

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    Bardzo chcemy być państwem wyznaniowym ..... ?
    Ja mysle, ze juz od dawna nim jestesmy

Strona 7 z 109 PierwszyPierwszy ... 567891757107 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów