Proponuję trochę powstrzymać wulgaryzmy.
PO
Samoobrona
PSL
LID
LPR
PIS
Polska Partia Pracy
Na inną partię
jeśli mogę posiać propagandę
www.zasadyobowiazuja.pl
Pkt 8 regulaminu forum
CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L
To jest nic... spójrzcie na to: http://spieprzajdziadu.com/muzeum/.
W szczególności: tu, tu i tu
Przyznam że jak to pierwszy raz zobaczyłem (szczegółowość haseł, ilość, źródła itp.) to mnie wbiło w ziemię. To już nie jest zwykłe nabijanie się z kaczorów, to coś więcej.
tak serio - i to nie jest pomyslane jako odreagowywanie czy pyskowka: a dlaczego w USA nadal rzadzi Busz? ktory wywolal oparta na bardzo watpliwych przeslankach wojne, wygral dwukrotnie w watpliwy sposob wybory i ktorego otoczenie to ludzie kwalifikujacy sie, z nielicznymi wyjatkami, do pierdla?
odpowiedz:
1. kontrola nad wladza: ustawodawcza, sadownicza i wykonawcza
2. kontrola nad spora czescia opiniotworczych mediow
3. stosowanie sluzb spolecznych do represji wzgledem przeciwnikow
4. cipowata opozycja (sorki za dosadnosc, ale inaczej tego sie nie da okreslic) bez porzadnego, charyzmatycznego przywodcy (tak Tusk jak i Kerry to **** nie przywodcy)
5. docieranie do najdurniejszego elektoratu, ktory ma za malo szarych komorek by rozumiec o co chodzi, ale uwielbia wymachiwanie szabelka
6. w Polsce: 2 miliony mlodych ludzi (anty-pisowskiego elektoratu) za granica, rzygajace polska polityka i nie chcace miec z nia nic wspolnego. czyli potencjalnie 10% mniej glosujacych, co w przypadku problemow z mobilizacja dotyczacych elektoratu posiadajacego mozg (i go uzywajacego) jest problemem. gdy dla odmiany moherowe glaby ida potulnie utrzymywac rezim. pardon, demokratyczna wladze
z kilkuset lat historii wnioskow nie wyciagnal wiec nie sadze by sie cos zmeinilo za naszego zycia... chyba ze wzorem PZPN i tak jak oni trenera reprezentacji wynajmiemy sobie zagranicznych specjalitow do rzadzenia![]()
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
Znalazlem cos, co odbiega od aktualnego tematu (ale to dalej polska patologia):
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...9,4520751.html
I puenta tygodnia:
"Skoro nas, katolików, jest zdecydowana większość, to pieniądze z budżetu mogą na to pójść" - skarbnik województwa.