Ja odniose sie do pierwszej części listu, w której piszesz że nie dostałes jeszce zwrotu ( cash back ) proponuje ci zgłosić to do canona bo w przeciwnym razie może upłynąc jakiś tam termin i kasa przepadnie. Ja miałem taka historie ze zwrotem:
Kupiłem 5D. Po czterech dniach od zakupu wyslalem kod wraz z formulażem i spokojnie czekałem na zwrot . Jednak po dwóch miesiąch gdy zbliżał sie koniec promocji zaczeło mnie niepokoić że do tej pory na moim koncie nie pojawiała sie nawet 1zł obiecanego zwrotu . Napisałem więc list do canona ( na który oczywiście nie otrzymałem odpowiedzi
) a po tygodniu zadzwoniłem do działu marketingu relacjonując całą sprawe . Przemiła pani obiecała mi pomóc i faktycznie po tygodniu otrzymalem list z Irlandii. Podobno podałem złe dane odnośnie konta ( nr IBAN "podobno się nie zgadzał" i nie mogli przesłac kasy) . Dali mi 14 dni od daty otrzymania pisma na zweryfikowanie danych. Wysłaem jeszce raz wniosek tym razem z nr konta z innego banku i po 3 tygodniach przyszedł przelew .... ale na to pierwsze konto do którego IBAN podałem "podobno zły"
Reasumując trzeba stwierdzić że w canonie mają burdel ogólnoświatowy - i w Polsce i w Irlandi. Niestety nie jest to jedyna firma która leje na klientów ale o kuchence mastercook to chyba muszę juz na innym forum napisać![]()