Dzisiaj jest dopier środa - myślę że z eltecu bez problemu przyslą za pobraniem.. zamiennik kosztuje 27 zł, ja zamówiłem sobie 2 szt. w poniedziałek i czekam właśnie na paczuszkę![]()
Dzisiaj jest dopier środa - myślę że z eltecu bez problemu przyslą za pobraniem.. zamiennik kosztuje 27 zł, ja zamówiłem sobie 2 szt. w poniedziałek i czekam właśnie na paczuszkę![]()
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Witam ponownie.
Dziekuję za wszystkie namiary.
Dobrze wiedzieć - na przyszłość - o sklepie w Sosnowcu.
Jednak z uwagi na brak możliwości wykonania jakiegokolwiek ruchu
w trakcie pracy by udać się do sosnowca w godzinach ich urzedowania, zdecydowałem się na zakup z wysyłką Kurierem w firmie Digimania_pl z Allegro.
Wybrałem nieco droższą wersje akumulatora "zamiennik" HAHNEL
Raz jeszcze dzięki - Pozdrawiam
Pucha i słoki
Pytanko - jak Ci się sprawdza ten zamiennik? Bo mój oryginał już ledwo zipie, a dotychczasowy zamiennik, który posiadam (GP) jest super, ale drogi...
Hahnel jest tez stosunkowo drogi.
Ja mialem 2 sztuki do 400D (NB-2LH) i dzialaly idealnie - moglem na jednym zrobic wiecej zdjec niz na oryginalnym akumulatorze Canona.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Poniewaz nie wszyscy musza lubiec kupowanie taniej chinszczyzny, czy innej tajwanszczyzny.
Ostatnio edytowane przez sal ; 29-12-2007 o 23:47 Powód: Automerged Doublepost
Jak już sypiemy sobie złośliwości "Rozumiem że lubisz się frajerzyć i później dorabiać do tego teoryjki, ale to nie znaczy że wszyscy od razu tak muszą".
A bez zlośliwości - nie kupuję tego co najtańsze, ale jak coś działa dobrze (wystarczy użyć wyszukiwarki forumowej lub google'a to naprawdę nie ma sensu przepłacać. Gdyby to było nie działające dziadostwo, to zaręczam Ci że bym tego nie kupił a pisał na forum że jest świetne...