Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
Za zamiennik GP mozna kupic 3 tansze. Mysle ze tez nie dalby rady wygrac w ilosci zrobionych zdjec ale zgadzam sie ze jest to rozsadny kompromis pomiedzy cena, jakoscia i bezpieczenstwem.
Mnie się wydaje podobnie, kompromis rozsądny i jak najbardziej cechujący się małym ryzykiem. W przypadku tańszych zamienników być może, że są równie dobre ale to może być tak, że jedna seria jest o.k. a inna fatalna. Stąd wydanie większej kwoty na dostawcę pewnych i powtarzalnych zamienników ma sens.

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
Nie no moja propozycja byla nie do konca serio Wiadomo ze nikt normalny i wystarczajaco dorosly nie bedzie udowadnial sobie czy tym bardziej komus innemu ze jeden zamiennik jest lepszy od drugiego walac bez sensu kilkaset zdjec. Chodzilo bardziej o pokazanie w nieco zaczepliwy sposob dysproporcji. Tak jak napisalem wczesniej kazdy wybiera to do czego jest przekonany i na co go stac. Osoba pytajaca dzieki opiniom za i przeciw sama podejmie decyzje.
Ta propozycja wygladała na prowokację dlatego zakwestionowałem jej sensowność. Nasza dyskusja jest nieco akademicka a trochę przypomina reklamę znanego producenta proszku do prania z sentencją "po co przepłacać".
W sumie uważam, że jeśli wydaje się sporo kasę na body, to nie należy żałować na przyzwoite akku.