Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
McKane czy ja powiedziałem, że tylko oryginał?
Mam tylko jeden dostarczany z body, pozostałe dwa to GP czyli zamienniki ale w cenie 1/4 oryginału a nie 1/15.
Nie jeden klient próbował mnie przekonać co do tanich zamienników a ponieważ mam spore doświadczenie w tej materii, mógłbym dużo opowiadać gdzie są różnice.
Za zamiennik GP mozna kupic 3 tansze. Mysle ze tez nie dalby rady wygrac w ilosci zrobionych zdjec ale zgadzam sie ze jest to rozsadny kompromis pomiedzy cena, jakoscia i bezpieczenstwem.

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
Co do proponowanego testowania, to musielibyśmy ustawić aparaty w takich samych warunkach (pomieszczenie i nastawy) i walić fotki. Jest to jakiś sposób tyle, że mnie szkoda migawki bo na jednym secie akku w gripie jadę w RT około 1500 fotek. Poza tym musiałby być to zupełnie nowe akku. Widzisz sens tego działania i koszta?
Nie no moja propozycja byla nie do konca serio Wiadomo ze nikt normalny i wystarczajaco dorosly nie bedzie udowadnial sobie czy tym bardziej komus innemu ze jeden zamiennik jest lepszy od drugiego walac bez sensu kilkaset zdjec. Chodzilo bardziej o pokazanie w nieco zaczepliwy sposob dysproporcji. Tak jak napisalem wczesniej kazdy wybiera to do czego jest przekonany i na co go stac. Osoba pytajaca dzieki opiniom za i przeciw sama podejmie decyzje.