Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Zmieniać nie zmieniać ?

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Potestuj. W górach taki megazoom to bardzo dobre rozwiązanie. Noszenie torby słoików to bezsesns. Dobre na wycieczkę ale nie na wspinanie. Ja po prostu czasem nie widzę nawet sposobu jak zmienić szkło i najczęsciej kończy się to tym, że i tak robię jednym, a resztę noszę jako balast. Też myślę o tym żeby to przyszłościowo zmienić. Co do 24-105 to na cropie wiele razy był dla mnie zbyt wąski.
    Nie ma się co oszukiwać ale tu Nikon ze swoim 18-200 VR jest zdecydownaie do przodu. Na zmęczone ręce stabilizacja to jest to.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Potestuj. W górach taki megazoom to bardzo dobre rozwiązanie. Noszenie torby słoików to bezsesns. Dobre na wycieczkę ale nie na wspinanie. Ja po prostu czasem nie widzę nawet sposobu jak zmienić szkło i najczęsciej kończy się to tym, że i tak robię jednym, a resztę noszę jako balast. Też myślę o tym żeby to przyszłościowo zmienić. Co do 24-105 to na cropie wiele razy był dla mnie zbyt wąski.
    Nie ma się co oszukiwać ale tu Nikon ze swoim 18-200 VR jest zdecydownaie do przodu. Na zmęczone ręce stabilizacja to jest to.
    I dlatego mimo posiadania Elek ociągam się z pozbyciem się 17-85 IS Canona. Jako wycieczkowy zoom spisuje się znakomicie!!

Uprawnienia umieszczania postów