Jeden cos pisnie, paru potwierdzi bo tak jest albo im sie zdaje ze jest i zaraz wszyscy prawia tak samo...
Jeden cos pisnie, paru potwierdzi bo tak jest albo im sie zdaje ze jest i zaraz wszyscy prawia tak samo...
...
A prawda jak zwykle i tak lezy posrodku 8)
I to nie zawsze... Problem ze niestety im dalej ta plotka jedzie tym zwykle bardziej sie mija z prawda... Taki gluchy telefon...
...
Pstryknąłem fotkę porównawczą puszek.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Lubie nikon d70 ale Eos350D jest lepszym aparatem......mam obydwa
... na dzień dzisiejszy lepsze zdjecia robię D70 , bo 350D jeszcze dobrze nie znam
do obu mam sporo szkieł i błyski.....
polecam 350D....nowszy funcjonalniejszy , troche mały ale mozna przywyknąc...
...Nie jestem zawodowym fotografem ale bawie sie tematem juz wiele lat....mam kilku wybitnych przyjaciół ....
pisze to na podstawie moich doswiadczeń i ich porad
pozdrawiam
Zamieszczone przez toni
Powtarzasz sie (albo chwalisz?) ... moze wrzucisz sobie ta sentencje w podpis po prostu?
Dobrze byłoby, jakbyś rzucił choć jednym argumentem. Ja szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia, gdzie 350 ma lepszą funkcjonalność. Chyba jedynie taka, że można body wrzucić do kieszeni kurtki i się zmieściZamieszczone przez toni
Chociaż dla mnie akurat zaletą to nie jest. Aparaty są zbliżone możliwościami tak,że wybór aparatu pozostaje wyborem systemu i wyglądu puszki, a moim zdaniem cały czas bardziej ergonomiczny jest D70. Jakoś sobie nie wyobrażam 350 z podpiętym większym obiektywem niż kitowy..
Kwestia przyzwyczajenia.Zamieszczone przez Cichy
Dlaczego? polamie sie? wyrwie mu bagnet? obiektyw odpadnie jak chwycisz za body?Zamieszczone przez Cichy
Nie ma sensu wchodzić w polemiki na forum Canonowym. Po prostu jakoś sobie nie wyobrażam 350d z podpiętą moją sigmą 50-500. Aparat ten został zaprojektowany dla najbardziej amatorskiego grona odbiorców, dlatego jest mały i plastikowy, czy wy tego nie widzicie ?
To moze przeniesiemy sie na inne forum, jezeli to, szanownemu Panu nie odpowiada. Znajdziemy jakis kawalek udeptanej ziemiZamieszczone przez Cichy
![]()
A jezeli chodzi o "amatorskie grono odbiorców" to rzeczywiscie wielkosc i plastik sa glownymi argumentami przemawiajacymi za zastosowaniami amatorskimi. No a 8mpix, DIGIC II, E-TTL II i pare innych bajerow to tylko....bajery. Przy tym wszystkim D70 jest chyba przeznaczony dla bardzo amatorskiego grona odbiorcow...