Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Ubuntu 7.04+wine 0.9.46+CS2 nareszcie działa :)

Początki nałogu
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

Tu jest opis uruchomienia pod wine'em (czyt. łajnem ) Photoshopów od wersji 6, poprzez wersję7, CS, aż do CS2:
    http://wine-review.blogspot.com/
    Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Domyślnie

Na Mandriva 2007.1 Spring i wine PS CS2 zainstalowałem, ale uruchomić już się nie chce

Uzależniony Awatar Peri Noid
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

U mnie też się nie odpala do końca. Próbowałem różnych opcji, ale przy starcie dochodzi do "Initializing..." i stoi, przy czym wykorzystanie procesora jest 0% - jakby wisiał. PLD 2.0 AC z kernelem 2.6.20.1.
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Coś już napisał
    Miasto
    Wawa - Krk - Jasło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chyrus Zobacz posta
    Na Mandriva 2007.1 Spring i wine PS CS2 zainstalowałem, ale uruchomić już się nie chce
    Z tego co pamiętam to nie trzeba instalować tylko przekopiować zainstalowaną wersję z windozy i wtedy działa.

Mac81
    Guest

Domyślnie Cs Ubuntu{kubuntu} + Wine

Mattnik fajnie by było jak byś rozwinął wątek odnośnie np. Konfiguracji Wine i tego czy eksportowałeś klucze rejestru z windows-a.
    Ja próbuje zainstalować CS na wine 0.9.47 ale na zwykłej konfiguracji niestety po instalacji wyskakuje mi błąd i zamyka się CS wiec jeśli byś mógł napisz coś więcej o konfigu WINE na pewno by pomogło.
    Dzięki
    Pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Po ciężkich bojach odpaliłem CS pod KUBUNTU nalezy w wine ustawic emulowanie Virtualnego pulpitu i powinno działać jednak kiedy dochodze do edycji zjdięcia znikają mi menu kontekstowe czym to może być spowodowane ?
    Ostatnio edytowane przez Mac81 ; 23-10-2007 o 23:55 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

hmmm...moja konfiguracja wine polegała na jego zainstalowaniu . Próbujesz CS'a zainstalować a w tytule jak byk pisze CS2 . Żadnych kluczy nie kopiowałem.
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Początki nałogu Awatar chavez
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To od kiedy można używać PSa na Wine?
    Bo podobno od dzisiaj, z wersją 0.9.54:
    http://osnews.pl/wine-0954-wydany-ph...inien-dzialac/
    Nie mam PSa. Mógłby ktoś sprawdzić jak to działa (nie wiem czy już są paczki, pewnie trzeba będzie ze źródeł instalować)?
    system EOS

Uzależniony Awatar Peri Noid
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mi zadziałał już kilka wersji temu. Niedługo po tym jak napisałem wyżej, że nie działa. Jakoś tak. Ale to tylko wersja próbna, więc wywaliłem. Teraz tym bardziej powinno działać.
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Patrząc tu http://appdb.winehq.org/objectManage...rsion&iId=2631 widać, że niektórzy uruchamiali CS2 już na wine 0.9.29 a od 0.9.4x już rezultaty były całkiem niezłe. Pewnie teraz po prostu podomykali jakieś ostatnie bugi.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Początki nałogu Awatar chavez
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Proszę bardzo: http://news.softpedia.com/news/Insta...PC-77260.shtml
    Instalacja CS2 krok po kroku bez żadnych hacków czy kopiowania plików z Windowsa. Teraz każdemu musi zadziałać .
    system EOS

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów