Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Jaka lampa do EOS350D???

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loram Zobacz posta
    ja do mojego 350D mam 580 EX i polecam ją szczerze. [...]
    Już dawno wyleczyłem się z kupowania półśrodków za mniejsza kasę. Finał bywa najczęściej taki, że zaoszczędzisz parę złotych, a potem i tak musisz sprzedać co kupiłeś i wymienić na lepsze/mocniejsze i dokładasz wiecej kasy, aniżeli wydałbyś od razu na topowy model.
    ale co u Ciebie robi zatem 350D, bo w kontekscie tego co piszesz powinienieś mieć conajmniej 1DS'a :-) (-->"od razu topowy model")
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loram Zobacz posta
    ja do mojego 350D mam 580 EX i polecam ją szczerze. Nie miałem dylematu co kupić, tylko zaciskając zęby i zbierając kasę wziąłem 580 i wiem, że mi jej nie braknie w potrzebie. Już dawno wyleczyłem się z kupowania półśrodków za mniejsza kasę. Finał bywa najczęściej taki, że zaoszczędzisz parę złotych, a potem i tak musisz sprzedać co kupiłeś i wymienić na lepsze/mocniejsze i dokładasz wiecej kasy, aniżeli wydałbyś od razu na topowy model.
    I to właśnie jest sens. Składać kasę i nie dziadować bo i tak się dopłaci. POza tym wstrzymaj się z bólami jeszcze trochę i bądź grzeczny to może mikołaj ci przyniesie cuś
    Mordo Ty moja !

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    ale co u Ciebie robi zatem 350D
    Każdy od czegoś zaczyna, ale spokojnie, na niego też przyjdzie czas na wymianę na topowy (wg moich potrzeb) model canona

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

a właśnie, jeśli już przy lampach jesteśmy to może zapodam trochę oftopowe pytanie... outż czy w powyższe lampy idzie ustawić na full manual??
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów