Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: watek o kradziezy fotografii -c.d.

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Lubisz publicznie kopać leżącego widzę. W CBA zrobisz karierę...

Myślę że dobrym pomysłem będzie ściganie admina forum bo korzysta z jednej z podstawowych skórek Vbulletina. Toż to się nie godzi.

No i logo - przecież nikt nie dał prawa do używania loga canona na tym forum. Ścigaj..

Wybacz sarkazm - ale dopiepszanie się do użytej gotowej skórki (freeware) na CMS w przeciwieństwie do rzeczowej rozmowy o prawach autorskich jest żałosne Może nie każdy potrafi robić strony internetowe? Pomyślałeś o tym może?
    hahaha w czym robie kariere to ja juz doskonale wiem sam... i poki co niech tak zostanie a tak "baj de lej" czy to nie ty byles jedna z glownych postaci tamtego wydarzenia??? - cos za bardzo sie "ciskasz" przyjacielu... na twoim miejscu raczej nabralbym wody w usta i uderzyl w pokore, niz bunczucznie wymachiwal szabelka...

watek uwazam za zamkniety - nie daze do "eskalacji przemocy"

ps... po prostu... ktos kto raz zostal zlodziejem, dla mnie juz umrze z tym pietnem (nie unos sie - nie mam na mysli ciebie)... nie jestem fanem szlachetnych "robinow hudow" czy innych jankow muzykantow"... wiec dla mnie MC jest spalony i z ciekawosci podreptalem jego sladami...

jarzysz juz o co mi chodzi?
    Ostatnio edytowane przez gokyu ; 02-10-2007 o 22:39
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX
    , plus troche fajnego badziewia na m42

Uprawnienia umieszczania postów