Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: watek o kradziezy fotografii -c.d.

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    A skąd wiesz, czy właściciele tamtych stron nie zapłacili? "Contact us by e-mail, if you want to use it on a commercial website."

Jak masz podejrzenia - pisz do autora szablonu. Nie bardzo rozumiem, w czym my tu możemy pomóc...

o ile za chlopakow z tasko jestem pewny ze nie sa z fakturami "na bakier" to za "kolezke" z Debicy zlamanego grosza bym nie dal... z pelna premedytacja to mowie - bo posluze sie zajefajnym sloganem wykorzystywanym czesto przez naszych przenajswietszych politykow: "W MOIM ODCZUCIU..." i tak dalej i tak dalej

ok - watek raczej nie wniesie niczego nowego - jak dla mnie - admin mozesz go zamknac...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Kolega to lubi rozdrapywać stare i przykre dla wielu osób wątki ?

UWIELBIAM... sprawiac by pamietano o wszelkiej masci popaprancow ktorym udowodniono mniej badz bardziej wyrafinowane zlodziejstwo... a to chyba szlachetne z mojej strony - bo ku przestrodze innym ktorzy juz, juz by chcieli "przykombinowac"... czyz nie?
    Ostatnio edytowane przez gokyu ; 02-10-2007 o 10:04 Powód: Automerged Doublepost
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX
    , plus troche fajnego badziewia na m42

Uprawnienia umieszczania postów