To może powietrze w sprayu? Na matryce tego się nie powinno używać, ale matówce to chyba nie zaszkodzi?
To może powietrze w sprayu? Na matryce tego się nie powinno używać, ale matówce to chyba nie zaszkodzi?
Kiedyś miałem EOSa 350d z kitem...
Dla zwolennikow powietrza w spreju...Zamieszczone przez feder
Nigdy przenigdy do aparatu... Wiele razy sie uda i swietnie dziala (prawie), ale ktorys raz sie nie uda jak mnie (wypadki chodza po ludziach) i na przyklad pentamirrora potem trzeba wymienicPiekne plamy zostaja po tym.
Tak samo pod zadnym pozorem nic mokrego do matowki... Jest porowata od zewnatrz (nie od strony pentamirrora), co powoduje ze piekne zacieki i plamy sie robia... i ni ciula potem to wyczyscic...
Tylko na sucho... dobra grucha albo pedzelek...
Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 06-04-2005 o 17:29
...
Udalo Ci sie tych plam jakos pozbyc?? Bo mam dokladnie to samo...Zamieszczone przez KuchateK
Z matrycy i matowki zeszlo. Niestety pentamirror jest gleboko i troche trudno dostepny od strony lustra. Pewnie sie da wyczyscic jak ktos ma troche cierpliwosci, ale ja sobie darowalem i wyslalem puszke do serwisu, gdzie napisali po naprawie "wymiana pentamirrora". Dobrze by tez pewnie bylo to rozkrecic samemu dla lepszego dostepu, ale jak bym ja to rozkrecil to by nie bylo co skrecacZamieszczone przez rysiaczek
![]()
...
Tyy no nie badz taki, powiedz jeszcze jak to doczysciles...:rolleyes:Zamieszczone przez KuchateK