Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: program do robienia kolazu ze zdjec

Dopiero zaczyna Awatar PiotrJ

Domyślnie program do robienia kolazu ze zdjec

Szukam jakiegos programu, ktory umozliwia latwe zrobienie ze zdjec kolazu. Chodzi o takie zestawienie malych zdjec, zeby z pewnej odleglosci bylo widac jakis inny obraz (inne zdjecie). Pewnie troche srednio to wytlumaczylem, ale mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi. Widzialem ostatnio taka prace u kogos wydrukowana w formacie A0 i calkiem fajnie to wygladalo. Nie sadze, zeby ktos to robil recznie. Pewnie jest do tego jakis gotowy program. Slyszeliscie o czyms takim?

Bywalec Awatar LemonR
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Może Picassa Web Album

Początki nałogu Awatar pmagdalena
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Dokładnie picassa robi kolaż

Dopiero zaczyna Awatar PiotrJ

Domyślnie

no tak, ale picasa tworzy poprostu siatke zdjec poukladanych w dowolnej kolejnosci, nie przedstawiajacych zadnego ogolnego obrazu. Nie do konca jest to to o co chodzi, ale pomyslalem teraz, ze mozna uzyc takiej siatki jako warstwy i zmieszac z podstawowym zdjeciem przy odpowiednim przenikaniu. Wtedy mozna by uzyskac taki efekt jak chcialem. Tylko te zdjacia w kolazu picasy musza byc odpowiednio male.

Dzieki z sugestie.

matczar
    Guest

Domyślnie

Mam wrażenie, że kolega szuka raczej programu do tworzenia mozaiki, a nie kolarzu i na tym bym się skupił szukając na google.

Uprawnienia umieszczania postów