he he.Zamieszczone przez Czacha
Myślisz, że chłop zadawałby takie pytania?
![]()
he he.Zamieszczone przez Czacha
Myślisz, że chłop zadawałby takie pytania?
![]()
mysle ze taki w zasadzie szybciej spodziewal bym sie takiego pytania od osobnika plci ktorej reprezentantem sam jestem... niz od kobiety
![]()
a to ciekawa teoria.Zamieszczone przez Czacha
to nie teoria tylko doswiadczenie - jako sprzedawca sprzetu spotykam sie z wieloma klientami o roznym poziomie zaawansowania.. i jak narazie pytania przy ktorych chce sie wyjsc na zaplacze i parsknac, zadaja tylko mezczyzni
byc moze wynika to z tego iz znaczna wiekszosc klientow to wlasnie mezczyzni... zony/corki/kochanki przychodza z nimi wydac jedynie ostateczny werdykt (czyt. zatwierdzic kwote).. ale kiedy przyjdzie kobieta-klient rozmawia sie z nia nadwyraz przyjemnie .. i co wiecej - wszystko chwyta w mig i niczego dwa razy powtarzac nie trzeba ... no chyba ze mam szczescie i trafiam na uzdolnione osobniczki "pci" pieknej![]()
może tak jest, bo nie chcą wyjść na głupie i starają się wszystko sprawdzić same, zanim zapytają?
Nie o wszystkim też można przeczytać.
Każdy kiedyś był początkującym![]()
hmm.. do glowy by mi cos takiego nie przyszlo.. w koncu ...Zamieszczone przez Liska
Zamieszczone przez Liska
.. no ale zawsze mialem problemy ze zrozumieniem kobiet - a w zasadzie to mam![]()
Czacha, jedni sa eksperami w foto, inni w ....Ale fakt, zrozumiec kobiete to sztuka najwyzsza, wymaga lat praktyki i chyba sporych dawek estrogenu
![]()
3staDe + 18-55 USM + 50 1.8 + 35-135 USM + 100-300 USM + BeGie + 420EX
"Photography is 50% photographer, 40% light, 10% equipment"
www.jopczynski.art.pl
ale tu złośliwców się namnożyło
jeszcze Was zaskoczę, zobaczycie
ale i tak - mimo że złośliwe - to jedno z najlepszych forów, na jakich zdarza mi się bywać. I konkretne. Może dlatego, że rządzą tu mężczyźni.
![]()
Liska, dlaczego zlosliwcy ??Po prostu, meskie, szowinistyczne swinie
hahahaaha
Ale na powaznie. Daj samcom pozartowac. A ze kazdy z nas ma chyba spora dawke dystansu do siebie i swiata, to w pewnych granicach przyzwoitosci mozna to robic ??
![]()
3staDe + 18-55 USM + 50 1.8 + 35-135 USM + 100-300 USM + BeGie + 420EX
"Photography is 50% photographer, 40% light, 10% equipment"
www.jopczynski.art.pl
Miszka, zapomnij o zrozumieniu kobiet. To fikcja literacka, bo to w zasadzie zupelnie inny gatunek. Za duza roznica plci!. Nie da sie zrozumiec, mozna tylko zaakceptowac, podziwiac, na piedestaly stawiac, obdarowywac...Zamieszczone przez miszka
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000