Niestety, Canon ma polskiego klienta w d...e. Pisałem zapytanie do Canona w sprawie PL menu do 30D. Odpisali, że nie ma i nie przewidują w najbliższym czasie takiego upgrade. Tak więc tymczasem, pozostaje nam do szlifowania angielski, chiński, koreański, ruski i wiele innych.
Canon EOS 30D / Sigma 2,8-4,5/24-135 / Sigma 4,5-5,6/135-400.
a po co Canon mialby wydawac nowy firmware do starego, nieprodkowanego juz aparatu![]()
![]()
Problem polega na tym, że 350D nadal jest w ofercie.
http://www.canon.com/eos-d/index.html
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kapitan Wagner
Mi akurat PL menu nie jest niezbędne. Chociaż z pewnością też nie przeszkadzałoby, gdyby było. Ale osobiście wpienia mnie trochę fakt, że sporo towarów sprzedawanych w Polsce nie posiada nawet instrukcji w języku polskim, nie mówiąc właśnie o np. polskim menu. Dobrze, że Mikołaj Rej tego nie doczekał.
Canon EOS 30D / Sigma 2,8-4,5/24-135 / Sigma 4,5-5,6/135-400.