Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Zamienić czy nie warto?

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Stało się kupiłem.Canon 70-300 is i jak na początek bardzo mi się podoba.Pierwszy raz mam obiektyw ze stabilizacją i fajnie to działa.Zdjęcia też fajnie wychodzą.Dziś nie miałem czasu jutro chyba też będzie go mało ale w środę po pracy zaczyna się focenie.Dzięki za doradzenie.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak Ci zależy na stabilizacji, to kup sobie za 160 zł monopod. Kosztuje taniej niż jakikolwiek obiektyw z IS, pasuje do wszystkich szkieł i całkiem nieźle stabilizuje.

Upps, sorry, właśnie przeczytałem Twojego ostatniego posta, więc moja rada trochę nieaktualna się zrobiła. Chociaż monopod i tak się przyda
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie na stabilizacji tylko ale ale fajna rzecz ( nigdy wcześniej nie miałem is-a w ręku ) bardziej mi zależało mieć obiektyw do 2100 i większy niż ...-200 bo taki mam.

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Jak Ci zależy na stabilizacji, to kup sobie za 160 zł monopod. Kosztuje taniej niż jakikolwiek obiektyw z IS, pasuje do wszystkich szkieł i całkiem nieźle stabilizuje.
    Ale trzeba go nosic, a to nie dla leniwych
    BTW 160zl? Troche drogo, zwlaszcza, ze mam statyw Velbon (nie sherpa, ale nazwy nie pamietam) za 100zl (promocja, normalnie wlasnie 160) i jest bardzo stabilny. Wydawalo mi sie ze monopody powinny byc tansze
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów