Górskie świetne, oprócz panoram, bardzo podoba mi się 1, jakiś taki fajny kadr i plastyka (? - no kolory, kontrast i takie tam ...)
Morskie też fajne, kadry fajne choć bez szału ale świetne technicznie.
Gratulacje!
Pozdr
PM
Górskie świetne, oprócz panoram, bardzo podoba mi się 1, jakiś taki fajny kadr i plastyka (? - no kolory, kontrast i takie tam ...)
Morskie też fajne, kadry fajne choć bez szału ale świetne technicznie.
Gratulacje!
Pozdr
PM
Pieknie jest w tym parku. Bardzo ladnie oddales jego atmosfere![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Świetne foty! Jakość zdjęć pierwsza klasa... Dobra robota! Mi i mojej dziewczynie bardzo się podobaja!
POZDRO
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bardzo fajne, klimatyczne zdjęcia.
Gdzie taka fajną wieżyczkę wyhaczyłeś?
Super miejsce!!! Gdzie to takie widoki są? Zdjątka są b.dobre ale 11 bardziej mi się podoba.
[SIGPIC][/SIGPIC]
cudne miejsce, świetne fotki no mnie również 11 bardziej
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Dzięki za komentarze, jest to plaża blisko Laguna Beach w Kalifornii.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez qNick ; 14-06-2008 o 19:36
Witam
Postanowiłem na chwilę zdjąć aparat ze statywu i spróbować się w bardziej dynamicznych ujęciach. No niestety nie przyszło mi to łatwo. Będe bardzo wdzięczny z konstruktywną krytykę i wszelkie rady.
12. F/4.0 1/500 70mm
13. F/7.1 1/200 70mm
14. F/7.1 1/250 109mm
15. F/11 1/100 87mm
16. F/7.1 1/250 109mm
I na koniec trzy humorystyczne fotki. Dodam że panowie na pobliskim zjeździe zawrócili. Widząc to odkręciłem obiektyw (zawsze to trochę metalu w ręce...puszki było mi trochę szkoda) i stanąłem w pozycji obronnej. Na szczęście panowie byli bardzo pokojowo nastawieni i poprosili o parę fotek dla rodzinki
17.
18.
A to chyba żona tego starszego ze sklepu wraca, zawsze myślałem że tacy twardziele to tylko whisky piją
19.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez qNick ; 23-06-2008 o 05:58