Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: [qNick] moja galeria.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Z pierwszego setu, w pierwszym zdjęciu ściąłbym górę i lekko prze kadrowałbym tak aby został kamień i drzewa, trzecie bardzo dobre z klimatem. Drugie dobrze byłoby inaczej złapać ujęcie. Co do 4-6 ładne kolorki, świetne na pocztówki lub tapety ale to wszystko.

Drugi zestaw tzw. morski(oceaniczny), jest niezły a szczególnie przypadła mi do gustu 3. W 1 jedynce gra świateł bardzo ciekawa ale obciąłby górę aby pokazać więcej odbitych smug w tafli wody. W 2 miałeś ciekawe zjawisko jakim jest przebijanie się promieni słońca o zachodzie, które zupełnie zginęło za molem. Oczywiście to moje teoretyzowanie bo nie wiem jak było to widoczne w rzeczywistości.
    Poza tym masz świetne miejsca na fotki, jak dawno nie byłem w Kaliforni.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    W 2 miałeś ciekawe zjawisko jakim jest przebijanie się promieni słońca o zachodzie, które zupełnie zginęło za molem. Oczywiście to moje teoretyzowanie bo nie wiem jak było to widoczne w rzeczywistości.
    Poza tym masz świetne miejsca na fotki, jak dawno nie byłem w Kaliforni.
    sądząc po promieniach Słońce nie jest jeszcze w zachodzie, jest za chmurami nad molem ... mam racje? kilka razy widziałem takie zjawisko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Z pierwszego setu, w pierwszym zdjęciu ściąłbym górę i lekko prze kadrowałbym tak aby został kamień i drzewa, ....Drugie dobrze byłoby inaczej złapać ujęcie.
    Masz racje też o tym myślałem. Co do drugiego to osobiście mi ten kadr leży.

Van: masz racje to było jakiaś godzinka...1,5 przed zachodem.

sniper88, pmc cieszę się że się podobają.

Dzięki za komentarze
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów