Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: [qNick] moja galeria.

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malin Zobacz posta
    Takie są uroki Ameryki Zachodniej (nie mylę się prawda?)
    Zgadza się

Dzięki za miłe słowa. A może znajdzie się ktoś kto bardziej krytycznym okiem spojrzy na te fotki...jakie błędy popełniam, co zmienić w technice, obróbce ?

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qNick Zobacz posta
    Zgadza się

Dzięki za miłe słowa. A może znajdzie się ktoś kto bardziej krytycznym okiem spojrzy na te fotki...jakie błędy popełniam, co zmienić w technice, obróbce ?
    trochę krytyk?
    OK:
    Yosemite Rulez - naprawde fajne fotki(pseudoHDRy) subtelne i nie widać zbytniej ingerencji photmatix'a (choć wiem że była)
    co do zdjęć z Canyonu - to chyba najnudniejszy canyon jaki widziałem - ale to nie twoja wina zdjęcia technicznie rewelacyjne(choć na dwóch podobnych zdjęciach 4 i 5 znaczna różnica w nasyceniu barw )... do mistrzostwa w kompozycji i w przekazie jeszcze czegoś brak ... popracuj nad perspektywą, i postaraj sie opowiedzieć jaką historię w bardziej reporterski sposób, a nie tylko produkując fototapety
    myślę że powinieneś wystawić wcześniejsze zdjęcia (z twojego www) szczególnie te nocne, światło tam rozwala
    czekam na więcej
    V.
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 04-10-2007 o 10:31

Domyślnie

Dzięki pmagdalena

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    trochę krytyk?
    co do zdjęć z Canyonu - to chyba najnudniejszy canyon jaki widziałem
    V.
    Heh, w rzeczywistości to tak źle nie wyglądało , pewnie nie udało mi sie tego dobrze pokazać. I chyba przesadziłem wystarczyło wrzucić tylko jedną panoramkę. Poza tym po Grand Canyon to już większość kanionów może wydawać się nudna ...dzięki Adam.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Witam !!!
    Trzy nowe...znaczy stare już fotki (rzadko udaje mi się zrobić coś co uważam że warto pokazać). Od razu przepraszam za centralny horyzont w pierwszej fotce, lubię ją za kolor i grę świateł.

7.
    8.
    9.

Uprawnienia umieszczania postów