Zdziwisz się jakie zdjecia będzie robił za parę miesięcy.
"Pstrykanie" cyfrówkami ma tę zaletę, że nauka nic nie kosztuje, nie licząc czasu i ewntualnych tradycyjnych książek.
Zdziwisz się jakie zdjecia będzie robił za parę miesięcy.
"Pstrykanie" cyfrówkami ma tę zaletę, że nauka nic nie kosztuje, nie licząc czasu i ewntualnych tradycyjnych książek.
Rafal_77 mam pytanie Tobie też klapka od baterii lekko sie rusza ? i ten przycisk to sie daje do góry,na dól i na boki ? bo mi on caly sie telepie nie wiem czy tak ma byc czy co ?
tomekbobi, u mnie klapka od bateri nie rusza się wszystko działa dobrze, przycisk również się nie telepie; chociaż przyznam, że jest źle wykonana i przy mocniejszych ruchach może się urwać.
ok dzięki za odpowiedz , u mnie klapka delikatnie jak docisne widze ze sie rusza ale to pewnie dlatego ze ostatnio nie umialem jej otworzyc (nie wiedzialem ze po przesunieciu przycisku trzeba ja wysunac w bok a pozniej do gory , tylko odrazu do góry probowalem) Kurde a przycisk ten co sie daje w lewo prawo gora dol to lata, wydaje mi sie ze nie latal wszesniej poprostu nie zwrocilem na to uwagi i teraz nie wiem czy tak bylo od nowosci czy sie poluzowal jakos ;/
Czesc Rafal!Mam prosbe czy moglbys podeslac mi na maila instrukcje obslugi do Twojego aparatu? mam A710 ale nie moge dostac do mojego modelu a one niewiele sie roznia.Bylabym naprawde ogromnie wdzieczna.Moj mail to becias@go2.pl Dziekuje za pomoc!
Becias ja juz wyslalem![]()