witam, pragnę Wam zaprezentować moją internetową galerie, jest to v.2 która niedawno weszła do biegu tak wiec troszkę niedociągnięć jeszcze jest, ale proszę o opinie na temat strony jak i samych zdjęć.
kamilpiorek.pl
pozdrawiam!
witam, pragnę Wam zaprezentować moją internetową galerie, jest to v.2 która niedawno weszła do biegu tak wiec troszkę niedociągnięć jeszcze jest, ale proszę o opinie na temat strony jak i samych zdjęć.
kamilpiorek.pl
pozdrawiam!
to wgrywanie zdjęć zniechca do oglądania niestety
Jak ktos ma wolnego neta to porażka
fakt zdjęcia trochę ważą, ale to jest cena za wielkość i jakość. Chyba nie ma dobrej metody na małą wagę i na dobrą jakość? Jeśli ktoś ma jakieś pomysły jak temu zaradzić to chętnie sie dowiem.
Ja nie narzekam na wydajność - na neo512 daje radę spokojnie.
Co do fotek:
la02 - może warto było ustawić jeszcze dłuższy czas jak zrobiłeś la04 ? ( nie wiem co by z tego było, ale można by było zaryzykować)
la07 - jak dla mnie za bardzo "cukierkowe", albo HDR (ale chyba nie), albo przesyciłeś kolory
la21 - moim zdaniem, za dużo się dzieje na dole, inaczej bym to zrobił
la09 - obciąłbym 1/3 nieba do najbardziej wyraźnej chmurki
pe08 - nitka na nosie psuje dla mnie odbiór, odrobina jaśniejszego oka (po prawej stronie) też byłaby lepsza IMHO
Ogólnie stronka przyjemna, estetyczna i funkcjonalna.
Pozdrawiam
N
witam, 3 nowe fotki, zapraszam do komentowania
![]()
Podobają mi się - zwłaszcza 3 /dla mnie super/
Fajne wszystkie. Podoba mi sie 1. Jakim szkłem były robione?
50mm 1.8 na canonie 20D
dzisiaj godzina 6 Bielany Wrocławskie
![]()
+++++ portrecik szczególnie pierwszy i drugi. I świetna reporterka. W odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie. gratki!
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link