O.. jaki ładny labrador..
To wrzucam moje (40D +24-105):
Pozdrawiam
O.. jaki ładny labrador..
To wrzucam moje (40D +24-105):
Pozdrawiam
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
podsumowujac ten post , to chyba warto zainwestowac w ten aparat![]()
Nie ma na tresc zdjecia, ma jedynie wplyw na metadane zawarte w RAWie. Metadane zwiazane z ustawieniami aparatu sa odczytywane jedynie przez oprogramowanie Canona czyli RIT i DPP. Ustawienie mozesz dowolnie zmienic sobie wlasnie w tych programach. Inne softy do konwersji RAW wogole olewaja ustawienia ostrosci w aparacie aplikujac swoje domyslne.
Poza tym nie rozumiem wogole kontekstu pytania Czumby :/
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
dzięki "arra"
A tak z ciekawości pojawiła się już 40-tka w sklepie dla idiotów?
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
ten test na digital picture zdaje sie obalać wszystkie marudzenia jakie pojawiły sie do tej pory:
- ilość detali jest lepsza, zdecydowana deklaracja doskonałęj jakości zdjęć
- poziom szumów jest w zasadzie identyczny w 20/30/40D przy wyłączonej redukcji szumów w 40D. Oznacza to, że po włączeniu tej opcji 40D będzie wyraźnie lepsze od 30D, a to przy zwiększonej ilości pikseli wygląda naprawdę bardzo ciekawie.
- jakość jest doskonała
P.S> patrząc na porównanie z 1DMk3 bardzo bardzo jestem ciekaw jak będzie się prezentował następca 5D..