i tak zrobię nie ma co narazie płakać
i tak zrobię nie ma co narazie płakać
zgadza się przerabiałem to ja mam ustawione na 4, i generalnie mydli, ale jak pisałem sprawdzę druga puszkę , i ewentualnie pojade na serwis
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jak ktoś chce mieć super ostrość, (a nie używa ISO pow 800) to jedynym wyborem u C jest 1DS MKI, a nie żaden kompakt. Drugą opcją jest podobno Leica M8 (tego akurat jeszcze nie miałem w rękach, więc opieram się na opiniach userów)Zamieszczone przez canik
Pentax K-5 II, Leica M9
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja sie zastanawiam skad takie opinie. Ja uzyskiwalem naprawde super ostre zdjecia kolejno z 300d 350d 20d 30d 40d. Widzialem tez zdjecia z 5d i wszystkie dawaly NAPRAWDE ostre obrazy. Co sie dzieje z wami ludzie !? ?!? ?! Czego wy oczekujecie..
Moze ja cos mam nawalone w glowie.
Mozna to sprawdzic tutaj - wg mnie jest to bardzo ostre zdjecie.... No chyba ze nie jest ale wtedy to ja nie wiem co to jest ostre zdjecie
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
Ostatnio edytowane przez 1507 ; 26-09-2007 o 18:30