Zobacz wyniki ankiety:

Głosujących
0. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1693

Wątek: Canon 40D

Mieszany widok

Domyślnie

widzisz adalbert ja tylko stwierdzam fakty i wcale nie twierdze ze 5d to kiepska puszka imho za droga w stosunku do tego co oferuje.
    Nie musisz mi pisac o ogniskowych i GO bo ja to wiem...tyle ze to da sie zniwelować jasniejszym szklem i o szerszych ogniskowych.

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canik Zobacz posta
    ...
    Nie musisz mi pisac o ogniskowych i GO bo ja to wiem...tyle ze to da sie zniwelować jasniejszym szklem i o szerszych ogniskowych.
    chyba jednak nie bardzo wiesz... jak zniwelujesz to, co podałem Ci w przykładzie? Naprawdę - bijesz pianę nie zdając sobie nawet z tego sprawy.
    5d i 85L na 1.2 - czym to zastąpisz na cropie? 40D + 85L na abstrakcyjnym "0.6" ... widzisz - to nie są drobne niuanse "dające się zniwelować" jaśniejszym szkłem

Bywalec Awatar Paprochwbody
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canik Zobacz posta
    widzisz adalbert ja tylko stwierdzam fakty i wcale nie twierdze ze 5d to kiepska puszka imho za droga w stosunku do tego co oferuje.
    O rany, niereformowalny.
    Tak, 5D nie dorasta do pięt 40D. OK? Będzie ci już lepiej?
    Fakty to ty sobie możesz stwierdzać sam dla siebie, mówić za siebie. Nie da się zniwelować jaśniejszym szkłem i o szerszych ogniskowych. Dlaczego? Po prostu stwierdzam fakty Twoje 40D nie dorasta mojemu 5D (fakty)
    Takie fakty z "Faktu"
    (5III+1IIn+24-105+150+100-400)

http://www.pbase.com/tmirkowski/profile

Uprawnienia umieszczania postów