Ostatnio edytowane przez Cyborg ; 05-09-2007 o 23:39 Powód: Automerged Doublepost
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
teraz to się sam z siebie uśmiałem hahahahhaaale ze mnie ... kurcze .. zmieniam body patrząc na te linijkę no i różnice może i widzę.. ale w granicach błedu, bo zanim zmienię z jednej puchy na drugą to praktycznie zapominam jak wyglądał poprzedni obraz.. więdz niechce się wypowiadać .. zoobrazować się tego nie da.. bo niby jak ..
![]()
Pkt 8 regulaminu forum
CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L
Ustaw oba na na coś równomiernie jasnego i patrz w wizjer 30D przez chwilę. Potem szybko spójrz w wizjer 40D. Im większe jasne obrzeże zobaczysz, tym więcej "uśmieszków" dostaniesz od Trampka![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Chodziło mi o wykorzystanie takiej cechy naszego oka, że po jego "naświetleniu" przez pewien czas "widzisz ciemność" tam gdzie było jasno. Jeśli zatem wizjer 40D jest większy, to po patrzeniu w wizjer 30D ustawiony na coś mocno jasnego zobaczysz negatyw wizjera 30D na tle wizjera 40D, ustawionego na coś jasnego (mocno oświetlona biała ściana?)
EOS - conditio sine Kwanon...