Zobacz wyniki ankiety:

Głosujących
0. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1693

Wątek: Canon 40D

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez i3ill Zobacz posta
    [...] Jak reszta kolegów domyślam się że chodzi tutaj o zwykłą Polską zazdrość.. chciałem ją po hamować proponując użwanie przez Pana mojego sprzętu, gdyż gdybym ja znalazł się w odwrotnej sytuacji na pewno bym skorzystał !! bo chciałbym wiedzieć co kupuje !!
    Ja (samozwańczo!) w zastępstwie Viteza, bo jemu nie wypada:
    • nie napisał nic takiego, co sugerowałoby zazdrość (jak już Koledze pisałem - raczej zapobiegliwość wynikająca z jego sporego doświadczenia - tak w fotografowaniu nowymi zabawkami, jak i moderowaniu forum)
    • nie ma czegoś takiego jak "polska zazdrość" - jest za to, niestety. ludzka, ale jak pisałem - akurat nie w tym przypadku
    • w tonie Twoich odpowiedzi entuzjazm przeplata się z niepotrzebną agresją - a po co? Wystarczy entuzjazm
    • część pytających (canik - proszę nie komentuj tego, na litość Boską!) ma pod pewnymi względami lepszy-stary sprzęt niż nasz nowy 40D i zadają pytania szczegółowe i techniczne. Sugestia Viteza j- siądź spokojnie, poczytaj instrukcję, pobaw się aparatem dla siebie, wszyscy skorzystają - jest jak najbardziej na miejscu (a już niezadługo na forum pojawi się więcej 40D...).

Polecam też dla porównania wątek o pierwszych wrażeniach z 1D MkIII.

Cytat Zamieszczone przez i3ill Zobacz posta
    Tyle co mam do powiedzenia
    I słusznie w tej kwestii. Wróćmy do radości z aparatu (albo z robienia zdjęć...).
    Pozdrawiam!
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 05-09-2007 o 09:53
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uprawnienia umieszczania postów