Cytat Zamieszczone przez i3ill Zobacz posta
Zapewniam Cię ze jestem ambitnym człowiekiem i niepotrzebna mi Twoich dalszych uwag gdyż każde wypowiadane słowo sprawdzam ze słownikiem, aby każdy korzystający z tego Forum miał przyjemność z czytania tego, co tu piszę  . Bardzo też proszę abyś nie obrażał mnie mówiąc o podniecaniu gdyż ja tego w stosunku do Ciebie nie robię. Nie obraziłem się, czytam to forum ponad 3 LATA a zobacz ile mam postów.. nigdy nie trollowałem, jak i nigdy nikomu z forum nie laziłem w d.. .. dla mnie ogólnie rzecz biorąc fora internetowe to nic innego jak TOWARZYSTWO WZAJEMNIEJ ADORACJI które jest moderowane przez zakompleksionych ludzi, który próbują udowodnić swoją wyższość w Internecie nie mając takiej możliwości w prawdziwej rzeczywistości. ALE można ciekawych rzeczy się tu dowiedzieć i dlatego z nich korzystam .. ( mówię tu o aspektach korzystania czy to z aparatu czy samochodu, o których nie pisze producent czy też testy ). Czy mnie zbanujecie czy też nie !! będę nadal czytał to forum nie dla PROFESJONALNYCH TESTÓW MODERATORÓ I ADIMÓW a dla wrażeń i wątpliwości zwykłych ludzi który miotają się na co wydać swoje ciężko zarobione pieniądze !!

Pozdrawiam serdecznie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Już nie mam siły .. mogę pokazać Ci moje konto aby udowodnić że każda złotówka z 5 000 była zarobiona przezmnie !!

sluchaj szkoda czasu na odpisywanie bo powoduje to jeszcze wieksze zamieszanie i ten ktoremu "gul lata" bedzie bil piane tak dlugo az nie skonczysz
odpisywac
a zeby bylo na temat

jak przyjedzie do mnie 40d to zrobie sample na wszystkich iso i bedziemy dyskutowac