Zobacz wyniki ankiety:

Głosujących
0. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1693

Wątek: Canon 40D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrwzk Zobacz posta
    co rozumiesz przez spore powiększenie? Ja porównuje zawsze na powiększeniu 100% (czyli 1:1). I czy uważasz że można wykadrować np 100% i będzie ok?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

hmmm , jak na kompakta to chyba dosyć ostre (byłem zadowolony )

tu też nie ostro?
    http://picasaweb.google.com/piotrwzk...80229378304882
    ostro ale nie osrzej niz w 40d z tym szklem co masz no i mniej szczegolow plastka nie ta.....
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Coś już napisał
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    ostro ale nie osrzej niz w 40d z tym szklem co masz no i mniej szczegolow plastka nie ta.....
    Co do plastyki to niema wątpliwości, ale z tą ostrością to myślałem że będzie lepiej ale może faktycznie trzeba spróbować jasne szkło (jutro może podjade do Katowic - tam powinni mieć coś z L-ek na półkach). Jeżeli chodzi o 50mm to 18 wystarczy czy warto 1.4?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ja nigdy. Jest mi to do niczego niepotrzebne. Co do tego czy będzie ok. to jakby sam fakt, że prowadzimy tę dyskusję wróży, że dla mnie może tak ale dla Ciebie być może już niekoniecznie.
    Ale zgodzisz się ze mną że jeżeli na 100% fotka jest jeszcze bardzo ostra to nie powiększając (kadrując) jej efekt ostrości jest też widoczny. Trudno mi to opisać.
    Ostatnio edytowane przez piotrwzk ; 03-10-2007 o 00:58 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów