"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez arra ; 24-09-2007 o 14:41
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Po ostatnich wyczynach to dpreview dla mnie już nie jest wyrocznią. Po za tym co to zmieni? Malkontenci będą dalej narzekać. Ktoś komu się trafi wadliwy egzemplarz (tak jak podejrzewam koledze) będzie musiał wymienić na nowy, a Ci którzy są zadowoleni będą robić zdjęcia mając w ....(brzydkie słowo
) wszelkie testy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
niedlugo wrzuce sample na dowod ostrosci ktora wydaje mi sie wieksza niz w przypadku 30d
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
właśnie dajcie fotki nie podkręcone , na dowód doskonałości tego sprzetu
Witam Serdecznie!
To mój pierwszy post na tym forum a to z tytułu nowego aparatu jaki nabyłem kilka dni temu - Canon 40D + kit 17-85 IS USM. Czytałem ten wątek i niestety u mnie też jest problem z ostrością fotek. Niezależnie od tego czy mam ustawienia P, M czy auto to fotki są mało ostre. Postanowiłem pokazać co mi wyszło w pierwszych 2 dniach używania aparatu. Czy mam rację że brakuje ostości? A może ten obiektyw więcej nie potrafi?
http://picasaweb.google.com/piotrwzk/40DTest
pozdrawiam
Piotr
wlaczcie sobie manualne czyszczenie matrycy i zobaczcie,co sie tam dzieje-u mnie jakby ktos palcem pomazal....moze to powod?moze to jakas konserwacja :-)) ?
CANON