Zobacz wyniki ankiety:

Głosujących
0. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 631 do 640 z 1693

Wątek: Canon 40D

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Podgrzalem nieco atmosfere (specjalnie nie ukrywam ale bylo juz pozno i wlaczyl sie troll mode).

Oczywiscie na zdjeciu nie widac tego wszystkiego co napisalem ... ale w tym wlasnie problem bo autorzy udowadniaja ze widac

I o to mi mniej wiecej chodzilo. 1507 po paru godzinach uzywania doszedl do wniosku ze AWB jest do kitu. Przemek udowadnia ze jakosc prezentowanych fotek jest widocznie lepsza od tych prezeentowanych z 30d. Bez identycznych kadrow zrobionych w zblizonym chociazby swietle nie masz szans na taka ocene nawet jak jestes zdolnym swiadomym fotografem Przemku.

Z rozpietoscia tonalna oczywiscie tez zartowalem ale to dlatego ze jestem przekonany ze za chwile ktos by to podniosl ... testy Panowie i Panie bez nich to tylko beda odczucia a tym jak wiadomo przy nowym sprzecie nie do konca mozna wierzyc.

Co do ostrosci to niestety nie jest powalajaca. Nie wiem jaki to crop ... jesli 1:1 to jest niezle. Jesli jakis tam inny crop to jest srednio. Ale ze akurat ostrosc to nie moja dzialka wiec nie bede psioczyl. Ot lekko "mietkie" sa i tyle

Pozdrawiam i przepraszam za trollowanie ale mysle ze to wyjdzie tylko na zdrowe

EDIT: Acha i zapomnialem .. moderator nie jest potrzebny bo Przemek nie napisal nic obrazliwego. Ubawilo mnie to setnie prawde powiedziawszy.
    kuuurczaki nie napisalem ze to cropy! ale ze mnie gapionus

ok wrzuta po raz drugi dla niewierasow

a tamto to wcale nie miniaturki) zreszta chyba teraz widac za ciete z pelnego...

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
    no to teraz pojade)

ja nie pamieam zeby 20/30d robil tak szczegolowe fotki

obiektyw: tamron od (cichego) 39mm iso 200 f4.0

albo

29mm f 3.5 iso 250 ten sam tamron

jak sie myle to mnie poprawcie, bo najlepiej widze sie gada tym co nawet aparatu niemieli w lapkach albo dopiero co go dostali a juz zrzedza)
    !
    Ostatnio edytowane przez Przemek Białek ; 23-09-2007 o 02:42
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Uprawnienia umieszczania postów