No dobrze, niech będzie, że Ci zazdroszczę, ale jeśli zostało Ci jeszscze parę groszy, to zainwestuj w słownik. "Pokuj" mnie powalił, a "kożyść" dobiła.
mam !! przysięgam !! dostałem w prazencie!! powaga !!właśnie za te moje wpadki
ale w ferwoże .. a może ferworze walki .. tak wychodzi .. jestem ich świadomale dziękuję
. jak jesteś z Warszawy nie ma najmniejszego problemu .. można często mnie spotkać np. na lotnisku ... jak będziesz chciał powiem kiedy będę to dam Ci się pobawić "tym czymś"
P.S.
z tego miejsca chciałem pozdrowić złośliwego prezentodawcę..
Pkt 8 regulaminu forum
CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L
Uszczelniona jest pokrywa baterii i karty CF. Nic więcej.
Jeśli masz, to korzystaj. Ze słownika też...
fred badz fret jak cie tam zwal
to forum o fotgrafii a nie gramatyce i ortografii sam robie bledy i sie tego nie wstydze wkoncu dyslekcja to nie kalectwo:P
ale do rzeczy wlascicielu mam pare pytan
ponownie jak z wizjerem i matowka w standardzie w poorwnaniu do poprzednich modeli
kolejna rzecz widze ze masz gripolca jaka jego cena?
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
http://www.bykom-stop.avx.pl/
Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296
Kolego Przemku a co jeśli znów zostanę posądzony o AMATROSKIE/ZŁE podejście do odpowiedzi? co jeśli będę stronniczy? albo subiektywny? przecież to Forum .. Niechciał bym nikogo wprowadzać w błąd.. bo to forum istnieje .. po co ? nie wiem q…
NA PEWNO jestem złośliwy …wiem wiem, ale ta sytuacja z 2dniowym banem mnie zabiła…
A teraz na poważnie, jutro kolega, któremu też kupił 40D (drugie) ma przywieść mi 30D i wtedy porównam wizjer.. a matówka? co masz na myśli?
GRIP zakupiony za 650 zł brutto razem z aparatem Kupiłem, bo wiem, że i tak bym wcześniej czy później kupił.
Odnośnie LIVE VIEW .. nie interesował mnie ten temat ale oczywiście przetestowałem ! najpierw trzeba to włączyć w menu żeby w ogóle można było to włączyć.. jak już się wciśnie że live.. ma być widoczny to włącza się toto przyciskiem SET tym pośrodku kółka i słychać takie klapnięcie .. obraz dostajemy na ekranie ALE !! nie łapie ostrości .. trzeba łapać ostrość obiektywem .. wiecie o co chodzi .. ALBO ja czegoś nie umiem !! …
Ostatnio edytowane przez i3ill ; 04-09-2007 o 19:31
Pkt 8 regulaminu forum
CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple