Zobacz wyniki ankiety:

Głosujących
0. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 4 z 170 PierwszyPierwszy ... 234561454104 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 1693

Wątek: Canon 40D

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    No OK... pochwaliles sie bo pewnie jako pierwszy masz. Ale niedopowiedzeniami i brakiem wiedzy wprowadzic mozesz tylko wiecej dezinformacji niz pozytku. Dlatego mam prosbe - odstaw forum na dwa dni (moge ci nawet bana dwudniowego dac jesli nie potrafisz sam ). Pierwszy dzien poswiec na przeczytanie instrukcji co najmniej raz i pobawienie sie roznymi funkcjami aparatu rowniez wertujac przy tym instrukcje. Drugi dzien poswiec na dosc dlugi spacer, mozliwie zachaczajacy o wieczor/noc i zrob przy tym kilkadziesiat poprawnych technicznie fotek.
    W ten sposob o wiele bardziej sie przysluzysz wszystkim ciekawskim niz tylko robiac szum i co chwila piszac "mam 40D ale nie wiem co wlasciwie mam" .
    Ale ja nie wyciągam wniosków.. nie piszę, że jest super albo, że nie !! nie piszę kupujcie!!albo nie kupujcie !! masz 3 zdjęcia z 40D wnioski niech każdy wyciągnie SAM !!! nic więcej!! technicznie poprawne? proszę o definicję " POPRAWNIE TECHNICZNA FOTKA, „ bo chyba czegoś nie rozumiem.. jestem tylko Amatorem nigdy o sobie nie powiem PROFESIONALISTA.. jeśli nim jesteś .. zapraszam do spotkania .. pokażesz mi jak robi się " TECHNICZNIE POPRAWNE FOTKI " jestem w stanie się umówić w Warszawie

Pzdr....
    Ostatnio edytowane przez i3ill ; 04-09-2007 o 19:19

Pkt 8 regulaminu forum

CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L

Początki nałogu
    Miasto
    Grójec

Domyślnie

Witam
    Ja mam pytanie odnośnie głośności aparatu- migawka lustro

jaka jest różnica pomiędzy nim a 400d?
    I Twoje odczucia na ten temat?

Uzależniony

Domyślnie

Vitez, czyżbyś był zazdrosny

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Makudonarudo Zobacz posta
    Witam
    Ja mam pytanie odnośnie głośności aparatu- migawka lustro

jaka jest różnica pomiędzy nim a 400d?
    I Twoje odczucia na ten temat?
    odłos chyba taki sam jak w 30D ale TECHNICZNIE nie jestem pewny !!hahahahahahahah NA MOJE AMATORSKIE ucho !! taki sam jak 30D ..

Pkt 8 regulaminu forum

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez i3ill Zobacz posta
    nie ma najmniejszego problemu .. ale nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz ... o co chodzi z tymi trybami ?
    Silent Mode. To są opcje działania w trybie Live View. Są dwa rodzaje Mode1 i 2. Między innymi o różnicę pomiędzy tymi trybami mi chodzi. Czy rzeczywiście jest to takie ciche - zwłaszcza ten drugi tryb (canon się chwali, że prawie bezgłośny)? Jak się tego używa w praktyce? Po prostu zastanawiam się czy będzie to dla mnie użyteczne w kościele na koncercie? Dotąd musiałem brać kompakt. Byłbym bardzo zobowiązany .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 04-09-2007 o 17:40
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Vitez, czyżbyś był zazdrosny
    Raczej zapobiegliwy... - przeżył niejedną premierę, a że sposób odpowiedzi Kolegi Właściciela jakiś taki...
    (Nie żebym ja był zazdrosny! O, co to, to nie! Ja? Skądże znowu? Zazdrosny? )
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

zdjęcie podłogi wejdzie do kanonu onanistycznego i zajmie stałe miejsce obok cegieł oraz linijek pod kątem 45%..

rany boskie, co to ma być???
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Coś już napisał

Domyślnie

Kurcze, fajne te Volvo

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Raczej zapobiegliwy... - przeżył niejedną premierę, a że sposób odpowiedzi Kolegi Właściciela jakiś taki...
    (Nie żebym ja był zazdrosny! O, co to, to nie! Ja? Skądże znowu? Zazdrosny? )
    hehe z Kolegą Vitez napewdę jestem w stanie się uumówić.. eśli ktoś mnie posądza o stronniczość albo cokolwiek innego ..
    jeśli chodzi o moje odpowiedzi.. to przedewszystkim :

- kupiłem ten aparat nie dla LIVE VIEW więc mogę niewiedzieć, co to SILET MODE !! i do tej pory nie wiem !!!!!! i wcale mi to jakoś nie podrodze!!
    - Kupiłem go, bo jest uszczelniony
    - kupiłem go, bo jest klasyfikowany wyżej niż 400D .. Choć 400D mi wystarczał!! ale jeśli mnie stać na 40D to, dlaczego mam nie skorzystać?
    - Kupiłem go dla ISO AUTO .. ale już widzę że w 90% przypadków ustawia się 400 więdz wychodzi prawie to samo, co sztywne 400 w 400D ..
    - Kupiłem go dziś o 11 w dzień !! więc mam prawo być jeszcze delikatnie podniecony zakupem !!
    - Kupiłem go dla 3 cali LCD!!
    - Kupiłem go, bo to ostatni zakup!! FF niechce, bo mam szkła, które nie będą działać z nim!! a te, które posiadam w 100 % spełniają moje oczekiwania
    i ostantnie.. kupiłem go, bo lubię mieć to, co najlepsze... a to chyba najlepsza lustrzanka Canona dla rynku AMATORÓW... mylę się?
    -
    Ostatnio edytowane przez i3ill ; 04-09-2007 o 19:25

Pkt 8 regulaminu forum

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez i3ill Zobacz posta
    i ostantnie .. kupiłem go bo lubię mieć to co najlepsze ... a to chyba najlepsza lustrzanka Canona dla rynku AMATORÓW... mylę się?
    -
    Nie lepiej bylo poczekac na testy i kupic sprawdzona puszke?
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Strona 4 z 170 PierwszyPierwszy ... 234561454104 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów