Przekierowanie strony:
Captcha number error or expired
Przekierowanie strony:
Captcha number error or expired
Instrukcja podaje ze przy uzywaniu LiveView w cieplym otoczeniu (plaza, ogolnie lato itp) oraz po dluzszym (bez sprecyzowania) okresie uzytkowania LiveView pojawi sie sygnal ostrzegawczy o przegrzewaniu. jesli uzytkownik zignoruje ten sygnal to aparat sam sie wylaczy. Czyli...jak w Sony A100 mozliwe bedzie zlapanie wesolego napisu na LCD(tyle ze tam bylo z powodu stabilizacji matrycy a nie liveview).
Jak dla mnie opoznienie niezauwazalne. Macham na wszystkie strony, dosc ciemny pokoj... nie ma porownania nawet do co nowszych kompaktow ze o komorkach nie wspomne![]()
hmm ten test przekonał mnie że chyba jednka nie warto przesiadać się z 20d na 40d bo zdjęcia w tych samych warunkach robią bardzo podobne (generalnie najistotniejsze są dla mnie jak najmniejsze szumy przy wysokich czułościach)
za dpoplata 2 tys dostał bym
wiekszy lcd (jak dla mnie największa zaleta w stosunku do 20d ... bo tutaj wyświetlacz jest mikrusi ... ale za to mniej energii zużywa i więcej zdjęć dzięki temu zrobię na jednym aku)...
cichsza migawkę (przydatne praktycznie tylko w teatrze)
stopniowanie iso (sport na hali robie na 1600 i szumy jak dla mnie w normie)
livie view ... hmm to by sie mogło przydać przy robieniu zdjęć z tłumu
+1,5k/s to chyba nie było by specjalnie zauważalne
pozostaje mi zbierać na MkIII i 10k/sno i uszczelnienia (jeeeeee)
Eos system
Przemek w porównaniu z 20d pomniejszałeś cropy z 40d do rozmiarów z 20d czy pozostawiłeś jak jest?
Na dpreview pojawiło się nareszcie porówanie ekranu lcd z nikona d300 i canona 40d - http://www.dpreview.com/previews/nikond300/page3.asp
Jakie są wasze spostrzezenia na ten temat?
Osoby które użytkują już 40d z pewnoscią napisza na ten temat coś więcej![]()
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl