ok to czekamy , tylko pamietaj w ciemnych miejcach tez porob zeby fktycznie porownac to iso a nie tylko w dzien na maksa naswietlonych miejscach
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
patrzyłem na www.canon-europe.com
BG-E2N, BG-E2 czyli grip z 30D działa
Gratuluje zakupuŚWIETNY wybór
![]()
powielam informacje jakie dostałem od sprzedawcy ...
miałem 350D .. LCD był super ... Miałem 400D jak zobaczyłem pierwszy raz LCD mówię.. kur.. jak ja mogłem używać 350D.... dziś podglądam zdjęcia na 40D .. wiecie co mówię.. pół cala .. a jednak ..
Reasumując :
szkło Canon 70-200 2.8 L IS :
pokuj dość ciemno ... iso 1600 .. reszta EXIF...
http://www.krisb.eu/40D/iso1600szumy.jpg
ISO 1600 ... dzień .. reszta EXIF..
http://www.krisb.eu/40D/iso1600jasno.jpg
ISO 100 te same warunki co wyżej ..reszta EXIF...
http://www.krisb.eu/40D/iso100jasno.jpg
Ostatnio edytowane przez i3ill ; 04-09-2007 o 17:03
Pkt 8 regulaminu forum
CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L
To jeszcze prosiłbym o informacje w sprawie działania tych trybów silent - jeśli miałbyś chwilkę żeby to sprawdzić w praktyce byłbym wdzięczny. No i gratuluję oczywiście.
Swoją drogą cena w niemczech mnie powaliła. Aż mi się wierzyć nie chce, że to prawda. Niedawno 30D w promocji tyle nie kosztował.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
nie ma najmniejszego problemu .. ale nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz ... o co chodzi z tymi trybami ?
hmm mnie też .. ALE chciałem mieć go pierwszy .. i mam
p.s.
widzę różnicę przy przeglądaniu zdjęcia .. jak powiększam cokolwiek .. żeby zobaczyć szczegóły zdjęcia .. jest dużo szybciej niż 400D ..
AHAAAAAAAAAAA
Canon już nie maluje sanek do lampy .. to takie małe spostrzeżenie..
Ostatnio edytowane przez i3ill ; 04-09-2007 o 17:14
Pkt 8 regulaminu forum
CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L
No OK... pochwaliles sie bo pewnie jako pierwszy masz. Ale niedopowiedzeniami i brakiem wiedzy wprowadzic mozesz tylko wiecej dezinformacji niz pozytku. Dlatego mam prosbe - odstaw forum na dwa dni (moge ci nawet bana dwudniowego dac jesli nie potrafisz sam). Pierwszy dzien poswiec na przeczytanie instrukcji co najmniej raz i pobawienie sie roznymi funkcjami aparatu rowniez wertujac przy tym instrukcje. Drugi dzien poswiec na dosc dlugi spacer, mozliwie zachaczajacy o wieczor/noc i zrob przy tym kilkadziesiat poprawnych technicznie fotek.
W ten sposob o wiele bardziej sie przysluzysz wszystkim ciekawskim niz tylko robiac szum i co chwila piszac "mam 40D ale nie wiem co wlasciwie mam" .
co do gripow to wiem i to jedyna rzecz jaka mnie w nowym modelu denerwuje. Czy mozesz porownac wielkosc wizjera z 20/30d????
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max