mam pytanie, ze względu na atrakcyjną cenę body wliczając cashback. Myślałem o kupnie 450D, wraz z kitowym 18-55 is, pozniej jeszcze 55-250 is. ale mam okazję kupna nówki 40d wraz z tym 18-55 is, za cenę (wliczając cashback) 2790.Z chęcią dołożę do 40d, problem w tym, że na długo pozostanę przy tym kicie i wspomnianym tele 55-250is (wg mnie to chyba najlepsza propozycja z tele do 900 zł). pytanie, czy wykorzystując stosunkowo słabe obiektywy (ludzie z 40d najczesciej biegają z eLkami

uzyskam w miarę znośny efekt, wiem że im lepszy aparat tym mniej błedów wybacza szkłom, inaczej, czy te szkła , jak i ew. inne, podobne cenowo, czyli włascowie najniższa półka "godne są" tego body?? czy odpuścić sobię całą zabawę i pozostać przy kupnie 450d, u którego te szkła są z zasadzie kitowe. Tylko proszę nie mówić dozbieraj na tamrona 18-55 i 70-200 L

to na prawdę kres moich możliwości. chciałbym być dobrze zrozumiany, zależy mi na ficzerach z 40d typu fps, af, iso 3200 itd. o ile to zagra z wspomnianymi obiektywami, no i 50 1,8 II