Cytat Zamieszczone przez wlodal Zobacz posta
Wyrażaj się dokładnie - kto te głupoty wg Ciebie pisze ? . Jak zaznaczyłem - cytat pochodzi z optycznych ( jesli nie wiesz co to oznacza , wejdź na stronę www.optyczne.pl ) .
domyslilem sie co to oznacza i dlatego napisalem ze "ktos" pisze glupoty a nie "ty". korzystam wylacznie z wiadomosci z zagranicznych serwisow a potem tylko rece mi opadaja kiedy 2 dni pozniej czytam takie kwiatki wynikajace ze zlego tlumaczenia lub nieznajomosci tego o czym sie pisze (:

Od kiedy "remote shooting" , w tłumaczeniu , oznacza fotki robione przez komputer ??. Remote - to zdalne , na odległość . A tak nawiasem mówiąc nie wiem o co im chodzi .
remote shoothing oznacza dokladnie to co napisalem odkad tak sie nazywa opcja w programie eos utility. widocznie nie robiles jeszcze zdjec po kabelku usb, wiec nie wiesz o co chodzi (:
tu nie ma czego tlumaczyc i doszukiwac sie jakiegos polaczenia z pilotami czy wezykami. aparat przeciez nie rozroznia tego jak jest sterowany, wiec czemu wyzwolenie wezykiem mialoby powodowac inne wyswietlenie zdjecia niz normalnie? (:

Właśnie ostrości fotek ten temat w głównej mierze dotyczył .
nie wiem za bardzo jak fotki z moich eLek moga byc jeszcze bardziej ostre niz do tej pory. nigdy nie mialem z tym problemow a do tego juz dawno temu przestalem sie napalac ogladaniem cropow 100% /chyba ze dody (:/ i szukaniem brakow w ostrosci.