Zobacz wyniki ankiety:

Głosujących
0. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 13 z 170 PierwszyPierwszy ... 311121314152363113 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 1693

Wątek: Canon 40D

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez i3ill Zobacz posta
    Zapewniam Cię ze jestem ambitnym człowiekiem i niepotrzebna mi Twoich dalszych uwag gdyż każde wypowiadane słowo sprawdzam ze słownikiem, aby każdy korzystający z tego Forum miał przyjemność z czytania tego, co tu piszę  . Bardzo też proszę abyś nie obrażał mnie mówiąc o podniecaniu gdyż ja tego w stosunku do Ciebie nie robię. Nie obraziłem się, czytam to forum ponad 3 LATA a zobacz ile mam postów.. nigdy nie trollowałem, jak i nigdy nikomu z forum nie laziłem w d.. .. dla mnie ogólnie rzecz biorąc fora internetowe to nic innego jak TOWARZYSTWO WZAJEMNIEJ ADORACJI które jest moderowane przez zakompleksionych ludzi, który próbują udowodnić swoją wyższość w Internecie nie mając takiej możliwości w prawdziwej rzeczywistości. ALE można ciekawych rzeczy się tu dowiedzieć i dlatego z nich korzystam .. ( mówię tu o aspektach korzystania czy to z aparatu czy samochodu, o których nie pisze producent czy też testy ). Czy mnie zbanujecie czy też nie !! będę nadal czytał to forum nie dla PROFESJONALNYCH TESTÓW MODERATORÓ I ADIMÓW a dla wrażeń i wątpliwości zwykłych ludzi który miotają się na co wydać swoje ciężko zarobione pieniądze !!

Pozdrawiam serdecznie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Już nie mam siły .. mogę pokazać Ci moje konto aby udowodnić że każda złotówka z 5 000 była zarobiona przezmnie !!

sluchaj szkoda czasu na odpisywanie bo powoduje to jeszcze wieksze zamieszanie i ten ktoremu "gul lata" bedzie bil piane tak dlugo az nie skonczysz
    odpisywac
    a zeby bylo na temat

jak przyjedzie do mnie 40d to zrobie sample na wszystkich iso i bedziemy dyskutowac
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
    sluchaj szkoda czasu na odpisywanie bo powoduje to jeszcze wieksze zamieszanie i ten ktoremu "gul lata" bedzie bil piane tak dlugo az nie skonczysz
    odpisywac
    a zeby bylo na temat

jak przyjedzie do mnie 40d to zrobie sample na wszystkich iso i bedziemy dyskutowac
    wiem wiem .. jednak nie pozwolę aby ktoś obrażał mnie i moją rodzinę !!

dziś jadę po wężyk spustowy do 40D jak kupię wezmę statyw i mogę wysłać Ci zdjęcia jakiejś figurki na każdym ISO jeśli oczywiście chcesz

Pkt 8 regulaminu forum

CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

wiem wiem .. jednak nie pozwolę aby ktoś obrażał mnie i moją rodzinę !!

dziś jadę po wężyk spustowy do 40D jak kupię wezmę statyw i mogę wysłać Ci zdjęcia jakiejś figurki na każdym ISO jeśli oczywiście chcesz
    spoko pewnie sie przyda
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

(....) .. dla mnie ogólnie rzecz biorąc fora internetowe to nic innego jak TOWARZYSTWO WZAJEMNIEJ ADORACJI które jest moderowane przez zakompleksionych ludzi, który próbują udowodnić swoją wyższość w Internecie nie mając takiej możliwości w prawdziwej rzeczywistości. ALE można ciekawych rzeczy się tu dowiedzieć i dlatego z nich korzystam .. ( mówię tu o aspektach korzystania czy to z aparatu czy samochodu, o których nie pisze producent czy też testy ). Czy mnie zbanujecie czy też nie !! będę nadal czytał to forum nie dla PROFESJONALNYCH TESTÓW MODERATORÓ I ADIMÓW a dla wrażeń i wątpliwości zwykłych ludzi który miotają się na co wydać swoje ciężko zarobione pieniądze !!

Pozdrawiam serdecznie
    (....)
    Mam wrażenie, że trochę zbyt poważnie traktujesz to co się tu dzieje. Skoro tak traktujesz fora i ich użytkowników (dość instrumentalnie przyznam) to nie należy tarktować wszystkiego co tu się dzieje z tak śmiertelną powagą i brać do siebie. Vitez znany jest z dość ostrego traktowania ale można się przyzwyczaić. A Twoja reakcja jest zbyt emocjonalna i o to tu przede wszystkim chodzi. Myślę że rada żeby poczytać instrukcję nie była złośliwością tylko na prawdę wiele by Ci to pomogło. To forum techniczne i nie dziw się, że niektórzy są przyzwyczajeni do pewnej precyzji działań i osądów. Do tego kiepsko trafiłeś, bo 40D to nowość i ludzi zżera ciekawość - stąd spore wymagania :grin:.
    Generalnie zalecam wziąć większy oddech, może jakieś ziółka.... i będzie dobrze . Nadal czekamy na opinie o wizjerze i porównaniu do 30D.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

A ja poprosze o jeszcze kilka najzwyklejszych w swiecie (np. widok z okna) zdjęc z nowego nabytku.

Uzależniony Awatar Max_im

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Toffic Zobacz posta
    No ja chciałem się dowiedzieć o jego wrażeniach z wizjera i AF, przez te Wasze gadki pewnie się nie dowiem. Po przeczytaniu pierwszych postów i stwierdzeniu: eee jakiś amator się dorwał do aparatu można dalej nie czytać, skoro to takie bezwartościowe. Nie rozumiem co Was pcha do takiego gadulstwa i komentowania wartości merytorycznej wypowiedzi kolegi. Uważasz jeden z drugim że to lipne uwagi i informacje to nie czytaj dalej, albo czytaj i bierz poprawkę - proste. Gdyby pisał jakieś niestworzone bzdury i banialuki to rozumiem, ale tak... Panowie więcej luzu i wyrozumiałości
    całkowita racja

gratuluję zakupu i ciesz się jak najdłużej - proszę nie zniechęcaj się

Nie wiem jak można - człowiek się stara a wy go obrażacie i krytykujecie
    Pamiętam sytuację jak pisano na forum prośby o zdjęcia testowe z jakiegoś (już nie pamiętam jakiego) Tamrona i jaki był żal że nikt nie chciał pokazać.
    Może strach przed taka reakcją to powodował
    Ja jak kupuje sobie nową rzecz to sie cieszę i życzę tego innym
    Podobał mi sie entuzjazm i3ill i nawet mi sie udzielił cieszę sie z innymi

Jak tam porównanie wizjera i AF do 400D?

Coś już napisał Awatar sleep

Domyślnie

hmmm czytam forum z zaciekawieniem ale wypowiedzi mod... są co najmniej dziwne. Jak wszyscy inni pisali moderatorzy są zazdrośni... ale no cóż ich wybór.

Do tematu - jak można poprawić linki do zdjęć które robiłeś 40D, będę wdzięczny. Chciałem co nie co zobaczyć....., ale niestety wyświetla się stonka z 404....
    pozdrawiam

P.s> Gratuluje zakupu, tak przy okazji, mnie to też czeka.
    40D, 5D2 + dwie L-ki, 550 EX, 580 EX II, statyw Manfrotto www.zycieplocka.com.pl

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

ludzie wyluzujcie troche
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    ludzie wyluzujcie troche
    E tam... jeszcze trochę i wątek pójdzie do pralni i znów będzie gdzie trollować ;-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

sv
    Guest

Domyślnie

ludzie, dajta już spokój; za pare dni 40d będzie stał w każdym sklepie, to sobie potestujecie; sampli w sieci jest już b. dużo, a ergonomię i tak trzeba sprawdzić osobiście.

Strona 13 z 170 PierwszyPierwszy ... 311121314152363113 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów