dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Pkt 8 regulaminu forum
CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Mam wrażenie, że trochę zbyt poważnie traktujesz to co się tu dzieje. Skoro tak traktujesz fora i ich użytkowników (dość instrumentalnie przyznam) to nie należy tarktować wszystkiego co tu się dzieje z tak śmiertelną powagą i brać do siebie. Vitez znany jest z dość ostrego traktowania ale można się przyzwyczaić. A Twoja reakcja jest zbyt emocjonalna i o to tu przede wszystkim chodzi. Myślę że rada żeby poczytać instrukcję nie była złośliwością tylko na prawdę wiele by Ci to pomogło. To forum techniczne i nie dziw się, że niektórzy są przyzwyczajeni do pewnej precyzji działań i osądów. Do tego kiepsko trafiłeś, bo 40D to nowość i ludzi zżera ciekawość - stąd spore wymagania :grin:.
Generalnie zalecam wziąć większy oddech, może jakieś ziółka....i będzie dobrze
. Nadal czekamy na opinie o wizjerze i porównaniu do 30D.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A ja poprosze o jeszcze kilka najzwyklejszych w swiecie (np. widok z okna) zdjęc z nowego nabytku.
całkowita racja
gratuluję zakupu i ciesz się jak najdłużej - proszę nie zniechęcaj się
Nie wiem jak można - człowiek się stara a wy go obrażacie i krytykujecie
Pamiętam sytuację jak pisano na forum prośby o zdjęcia testowe z jakiegoś (już nie pamiętam jakiego) Tamrona i jaki był żal że nikt nie chciał pokazać.
Może strach przed taka reakcją to powodował
Ja jak kupuje sobie nową rzecz to sie cieszę i życzę tego innym
Podobał mi sie entuzjazm i3ill i nawet mi sie udzielił cieszę sie z innymi
Jak tam porównanie wizjera i AF do 400D?
hmmm czytam forum z zaciekawieniem ale wypowiedzi mod... są co najmniej dziwne. Jak wszyscy inni pisali moderatorzy są zazdrośni... ale no cóż ich wybór.
Do tematu - jak można poprawić linki do zdjęć które robiłeś 40D, będę wdzięczny. Chciałem co nie co zobaczyć....., ale niestety wyświetla się stonka z 404....
pozdrawiam
P.s> Gratuluje zakupu, tak przy okazji, mnie to też czeka.
40D, 5D2 + dwie L-ki, 550 EX, 580 EX II, statyw Manfrotto www.zycieplocka.com.pl
ludzie wyluzujcie troche![]()
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
ludzie, dajta już spokój; za pare dni 40d będzie stał w każdym sklepie, to sobie potestujecie; sampli w sieci jest już b. dużo, a ergonomię i tak trzeba sprawdzić osobiście.