Zobacz wyniki ankiety:

Głosujących
0. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 12 z 170 PierwszyPierwszy ... 210111213142262112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 1693

Wątek: Canon 40D

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    (Nawiasem mówiąc - dowiedzieliście się od Kolegi czegoś konkretnego?)
    No ale właśnie mi chodziło oto dlatego bo ja nie wyciągam wniosków !! o czym już mówiłem .. zamieściłem 4 zdjęcia z 40D i tyle!! one obrazują możliwości jakie daje ten aparat !! dalej tego nie rozumiesz ?

P.S.
    Specjalnie nie odpowiadałem na twój poprzedni post aby nie toczyć wojny ... w którą cały czas próbujesz mnie uwikłać ..
    Ostatnio edytowane przez i3ill ; 05-09-2007 o 13:19

Pkt 8 regulaminu forum

CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez i3ill Zobacz posta
    one obrazują możliwości jakie daje ten aparat !!
    Na pewno?
    Czy kiedy kierowca, testujacy nowy model pieciolitrowego BMW, bedzie jechal maks. 40 na godzine, bo nie wie gdzie sie przelacza biegi, wlacza wycieraczki itp., i zamiesci film z tego testu, to oznacza, ze zobrazowal mozliwosci jakie daje ten samochod?

Pomysl troche zanim zaczniesz sie obrazac. A za sample dzieki, prosze wiecej tylko na iso100 i najlepiej w dzien na dworze
    Aha i moze przetestuj czy odkurzacz matrycy dziala

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    i3ill, kupił sobie wczoraj 40D, facet nie zna jeszcze tego aparatu, co jest całkowicie normalne, ale w miarę możliwości i swojej wiedzy, stara się odpowiadać na pytania zadawane przez forumowiczów, i zamiast odrobiny wdzięczności, dostaje w zamian tylko pretensje i zarzuty.

Chyba się tu niektórym w łbach poprzewracało i zapomnieli, jak wyglądały ich początki z fotografią.
    no i mają status admina

i3ill - jeszcze raz gratuluję zakupu i ciesz się zabawką, ja tu czuję w niektórych wypowiedziach po prostu zazdrość i tyle, było już setki wątków bzdurnych, infantylnych i niczego nie wnoszących i było ok, nikt się nie czepiał. Rozmiary jakich nabrał ten wątek świadczą jednak o zainteresowaniu czytających. Nie każdy może być profi i robić POPRAWNIE TECHNICZNE ZDJĘCIA, ale wyjdź dziś proszę z aparatem z domu i porób trochę fotek w koło siebie i powrzucaj, chętnie popatrzę jak to cudo się sprawuje.

Pozdrawiam

Bywalec Awatar Toffic
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    To nie tak - a przynajmniej nie do końca tak
    Po prostu wydaje się, że kupując sprzęt warto pierwsze chwile (godziny, dni, etc...) spędzić ucząc się go, robiąc nim zdjęcia, porównując z posiadanym sprzętem. A dopiero potem trąbić o tym we www-szechświecie... - chodzi mi tutaj (i jestem pewien, że Viteziowi również) o pewien elementarny szacunek dla czytających i poświęconego przez nich czasu.
    (Nawiasem mówiąc - dowiedzieliście się od Kolegi czegoś konkretnego?)
    No ja chciałem się dowiedzieć o jego wrażeniach z wizjera i AF, przez te Wasze gadki pewnie się nie dowiem. Po przeczytaniu pierwszych postów i stwierdzeniu: eee jakiś amator się dorwał do aparatu można dalej nie czytać, skoro to takie bezwartościowe. Nie rozumiem co Was pcha do takiego gadulstwa i komentowania wartości merytorycznej wypowiedzi kolegi. Uważasz jeden z drugim że to lipne uwagi i informacje to nie czytaj dalej, albo czytaj i bierz poprawkę - proste. Gdyby pisał jakieś niestworzone bzdury i banialuki to rozumiem, ale tak... Panowie więcej luzu i wyrozumiałości
    Fotografia

fotoseo - Katalog stron fotograficznych

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Od podniecania się i p. bez sensu są fora erotyczne. Ochłoń, naucz się korzystać ze słownika i apratu i... wracaj, i pisz...

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Kupił se gostek zabawkę, bo tatko nie żałują pieniędzy (rok temu podobny wydatek) no i pierwsze co robi to biegnie ile tchu na osiedlowy trzepak. Przy trzepaku zbiera sie Canonieriada, ale ku zaskoczeniu gostka ludzie go pytają jak toto robi zdjecia a nie jak to się stało, że kupił zabawkę jako jeden z pierwszych "na świecie"! Troche za dużo tych technicznych pytań no to chowa się za "entuzjazmem" a na prośbę żeby skoczył do domu po instrukcję, wyrzuca dumne "polska zazdrość". Gdyby chociaż ten trzepak sfotografował...
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez i3ill Zobacz posta
    Specjalnie nie odpowiadałem na twój poprzedni post aby nie toczyć wojny ... w którą cały czas próbujesz mnie uwikłać ..
    Wojna? Uwikłać? Cały czas? - czas iść robić zdjęcia...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    Na pewno?
    Czy kiedy kierowca, testujacy nowy model pieciolitrowego BMW, bedzie jechal maks. 40 na godzine, bo nie wie gdzie sie przelacza biegi,
    ale czy i3ill jest zawodowym testerem i ma jakieś obowiązki wobec tego forum na przeprowadzenie profesjonalnego testu ??

cieszcie sie ze mu sie chce wogóle wysyłac wam sample.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Od podniecania się i p. bez sensu są fora erotyczne. Ochłoń, naucz się korzystać ze słownika i apratu i... wracaj, i pisz...
    Zapewniam Cię ze jestem ambitnym człowiekiem i niepotrzebna mi Twoich dalszych uwag gdyż każde wypowiadane słowo sprawdzam ze słownikiem, aby każdy korzystający z tego Forum miał przyjemność z czytania tego, co tu piszę  . Bardzo też proszę abyś nie obrażał mnie mówiąc o podniecaniu gdyż ja tego w stosunku do Ciebie nie robię. Nie obraziłem się, czytam to forum ponad 3 LATA a zobacz ile mam postów.. nigdy nie trollowałem, jak i nigdy nikomu z forum nie laziłem w d.. .. dla mnie ogólnie rzecz biorąc fora internetowe to nic innego jak TOWARZYSTWO WZAJEMNIEJ ADORACJI które jest moderowane przez zakompleksionych ludzi, który próbują udowodnić swoją wyższość w Internecie nie mając takiej możliwości w prawdziwej rzeczywistości. ALE można ciekawych rzeczy się tu dowiedzieć i dlatego z nich korzystam .. ( mówię tu o aspektach korzystania czy to z aparatu czy samochodu, o których nie pisze producent czy też testy ). Czy mnie zbanujecie czy też nie !! będę nadal czytał to forum nie dla PROFESJONALNYCH TESTÓW MODERATORÓ I ADIMÓW a dla wrażeń i wątpliwości zwykłych ludzi który miotają się na co wydać swoje ciężko zarobione pieniądze !!

Pozdrawiam serdecznie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez ewg Zobacz posta
    Kupił se gostek zabawkę, bo tatko nie żałują pieniędzy (rok temu podobny wydatek) no i pierwsze co robi to biegnie ile tchu na osiedlowy trzepak. Przy trzepaku zbiera sie Canonieriada, ale ku zaskoczeniu gostka ludzie go pytają jak toto robi zdjecia a nie jak to się stało, że kupił zabawkę jako jeden z pierwszych "na świecie"! Troche za dużo tych technicznych pytań no to chowa się za "entuzjazmem" a na prośbę żeby skoczył do domu po instrukcję, wyrzuca dumne "polska zazdrość". Gdyby chociaż ten trzepak sfotografował...
    Już nie mam siły .. mogę pokazać Ci moje konto aby udowodnić że każda złotówka z 5 000 była zarobiona przezmnie !!
    Ostatnio edytowane przez i3ill ; 05-09-2007 o 14:32 Powód: Automerged Doublepost

Pkt 8 regulaminu forum

CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    Na pewno?
    Czy kiedy kierowca, testujacy nowy model pieciolitrowego BMW, bedzie jechal maks. 40 na godzine, bo nie wie gdzie sie przelacza biegi, wlacza wycieraczki itp., i zamiesci film z tego testu, to oznacza, ze zobrazowal mozliwosci jakie daje ten samochod?
    byl bym zdania, ze jak skasuje ta bume to pozna w MIARE moliwosci i granice tego auta. Do tego dochodzi zaleznosc umiejetnosci obslugujacego do granic obiektu/materialu

Strona 12 z 170 PierwszyPierwszy ... 210111213142262112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów