Warto sobie zdać sprawę z tego, że z ostrzeniem jest jak z soleniem. Dosolić się zawsze da, odsolić jest już prawie niemożliwością.
Warto sobie zdać sprawę z tego, że z ostrzeniem jest jak z soleniem. Dosolić się zawsze da, odsolić jest już prawie niemożliwością.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
tak jak kijek, który jest łatwiej pocienić niż pogrubasić![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
pozostaje jeszcze problem ponieważ każde szkło inaczej koloruje kontrastuje i ostrzy![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
hmm... mam pewną wątpliwość - czy 40D po podłączeniu do komputera powinien być widoczny jako dysk twardy? Możliwe jest przegrywanie zdjęć bezpośrednio z karty ma komputer czy tylko za pomocą canonowskiego oprogramowania? Instrukcja sugeruje tylko to drugie rozwiązanie :-(
Widoczny jest jako aprat cyfrowy i bez dodatkowego oprogramowania można ściągnąć fotki ale transmisja jest tylko z karty CF do komputera.
galeria zdjęć na >>> aroundmyhead