Pokaż wyniki od 1 do 10 z 550

Wątek: przeżycia zarabiających na zdjęciach;) (odnoga od wątka giganta)

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

asterix - chcesz nanieść dominantę koloru na zdjęcia? Wydaje mi się, że to zawęzi liczbę potencjalnych kupujących, jak designer będzie chciał dominantę to sobie doda, a jak nie - to kupi zdjęcie bez dominanty u kogoś innego.
    I ciekawy jestem czy usunąłeś napis (jeżeli tam był) z nita na spodniach na pierwszym zdjęciu - mi kiedyś za to odrzucili fotkę na IS, bo copyrighted (chyba inspektor musial patrzeć przez lupę). A zdjęcia bardzo OK .
    Co do tła - od niedawna używam Lastolite Hilite, jest OK, ale też trzeba obrabiac .
    Ostatnio edytowane przez jarek w ; 02-01-2008 o 23:55

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek w Zobacz posta
    Co do tła - od niedawna używam Lastolite Hilite, jest OK, ale też trzeba obrabiac .
    Jarek, moglbys wrzucic gola fotke prosto bez zadnej obrobki wlasnie po pstrykaniu z uzyciem Lastolite Hilite ? Mocno sie nad tym tlem zastanawiam a ciezko znalesc cos sensownego na sieci. Jesli moglbys wrzucic ktoras z fotek ktore juz wrzuciles powyzej ale przed obrobka tak zeby mozna bylo zobaczyc goly efekt jaki wychodzi z tym tlem. Mam jeszcze pytanie - czego uzywasz do podswietlania Hilit'a ? Jedna czy dwie lampy i jakiej mocy ?

pzdr
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    Jarek, moglbys wrzucic gola fotke prosto bez zadnej obrobki wlasnie po pstrykaniu z uzyciem Lastolite Hilite ? Mocno sie nad tym tlem zastanawiam a ciezko znalesc cos sensownego na sieci. Jesli moglbys wrzucic ktoras z fotek ktore juz wrzuciles powyzej ale przed obrobka tak zeby mozna bylo zobaczyc goly efekt jaki wychodzi z tym tlem. Mam jeszcze pytanie - czego uzywasz do podswietlania Hilit'a ? Jedna czy dwie lampy i jakiej mocy ?

pzdr
    podpinam się pod pytania.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów