wszystko bazowo jest w usd.. mozesz trzymac to na paypalu i nie wydawac az dolar wroci na dawny prog. Choc nie sadzebo nie maja zamiaru z iraku sie wycofac, przez co ich finanse kuleja
![]()
wszystko bazowo jest w usd.. mozesz trzymac to na paypalu i nie wydawac az dolar wroci na dawny prog. Choc nie sadzebo nie maja zamiaru z iraku sie wycofac, przez co ich finanse kuleja
![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
taki xądz-fotograf to dopiero musi miec fajne przezyciaszczegolnie jesli w street foto gustuje
Ciekawe czy jest u Nas na forum:]
5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII
a jak to sie ma do tematu ?![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7
mowimy o stronach ktore daja jakies zarobki![]()
No nie wiem czy takie kolejne życie koledzy i koleżanki - kumpel 5 razy złe posłał i na koniec mu napisali że może się do nich zgłosić za kilka miesięcy :-) Mam nawet jego mail dla chętnych :-D
Ehh, ja to chyba takich problemów nie miałem, niektórzy z Was na prawdę idą na łatwiznę. Jest google, jest wiki, jest www.ling.pl , jest nawet www.translate.pl (działa choć tylko czasami w godzinach nocnych)
No Panie, wyraźnie jest napisane na stronie uploadu że zdjęcia zaakceptowanie nie są transferowane do portfolio. Może się tak zdarzyć, iż zostaną one odrzucone.
Serio kurde, Panowie i Panie - weźcie się w garść, lekcje angielskiego na prawdę są bardzo tanie![]()
Pozdrawiam
Nicniewiedzący
niedlugo 123rf bedzie po polsku... ale to niespodizanka![]()
bo % ich fotografow pochodzacych z PL jest imponujacydlatego nas szanuja
![]()