Strona 41 z 55 PierwszyPierwszy ... 31394041424351 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 550

Wątek: przeżycia zarabiających na zdjęciach;) (odnoga od wątka giganta)

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

wszystko bazowo jest w usd.. mozesz trzymac to na paypalu i nie wydawac az dolar wroci na dawny prog. Choc nie sadze bo nie maja zamiaru z iraku sie wycofac, przez co ich finanse kuleja
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Domyślnie

taki xądz-fotograf to dopiero musi miec fajne przezycia szczegolnie jesli w street foto gustuje

Ciekawe czy jest u Nas na forum:]
    5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII

Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

a jak to sie ma do tematu ?
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Coś już napisał Awatar KrzysiekRally
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asterix Zobacz posta
    a jak to sie ma do tematu ?
    A tak się ma, że może dostał od nich "na tacę" :rolleyes:
    www.image-sport.net moja www
    www.imagesport.digart.pl prace
    www.facebook.com/imagesportnet
    7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marysia Zobacz posta
    Witam,
    Wasz wątek wciągnął mnie na tyle, ze postanowiłam zarejestrować się na forum. :smile:
    Zastanawiam się czy któreś ze sprawdzonych i polecanych przez Was stocków rozliczają się w innej niż $ walucie obcej? Np. w euro?
    Przy obecnym rekordowo niskim kursie $ to różnice w dochodach mogą być znaczne (no jeśli się wogóle na tym zarabia ;-))
    Buy-Photo płaci w euro a np: Stockplus zdaje mi się że w zł.

Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

mowimy o stronach ktore daja jakies zarobki

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sproqet Zobacz posta
    No nie tak do końca. Możliwe, że coś źle zrobiłem, ale ponieważ nie skończyłem tej rejestracji, bo nie miałem skanu dokumentów i po chwili znowu wszedłem na UPLOAD to pojawiła mi sie znowu ankieta. Teraz sobie kombinuję, że to faktycznie może przez tą niedokończona rejestrację
    Jeżeli nie przyjmą się te "testowe foty", no to już koniec pieśni z Istock czy mam kolejne życie?
    No nie wiem czy takie kolejne życie koledzy i koleżanki - kumpel 5 razy złe posłał i na koniec mu napisali że może się do nich zgłosić za kilka miesięcy :-) Mam nawet jego mail dla chętnych :-D

Ehh, ja to chyba takich problemów nie miałem, niektórzy z Was na prawdę idą na łatwiznę. Jest google, jest wiki, jest www.ling.pl , jest nawet www.translate.pl (działa choć tylko czasami w godzinach nocnych )

Cytat Zamieszczone przez Sproqet Zobacz posta
    Przesłałem na iStock 3 zdjęcia i wszystkie zostały zaakceptowane - dostałem maila.. Nie widzę ich jednak w swoim profilu. Czy oznacza to, że muszę jeszcze raz przesłać do nich te zdjęcia, czy pojawią się ona po jakimś czasie. Czekam już 24 godziny...
    No Panie, wyraźnie jest napisane na stronie uploadu że zdjęcia zaakceptowanie nie są transferowane do portfolio. Może się tak zdarzyć, iż zostaną one odrzucone.

Serio kurde, Panowie i Panie - weźcie się w garść, lekcje angielskiego na prawdę są bardzo tanie

Pozdrawiam
    Nicniewiedzący

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

IstockPhoto to akurat jest w wersji PL

Domyślnie

niedlugo 123rf bedzie po polsku... ale to niespodizanka

Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

bo % ich fotografow pochodzacych z PL jest imponujacy dlatego nas szanuja

Strona 41 z 55 PierwszyPierwszy ... 31394041424351 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów