przeżycia zarabiających na zdjęciach;) (odnoga od wątka giganta)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • EchoX
    Bywalec
    • 2005
    • 171

ta ankiete rozwiazujesz tylko raz, to taki test czy rozumiesz podstawowe zasady panujace na iStocku, po jej wypelnieniu mozesz wrzucic 3 testowe foty, jak Ci je zaakceptuja to bedziesz mogl juz dzialac normalnie
    Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
    Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
    Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
    -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

Komentarz

• Sproqet
      Bywalec
      • 2006
      • 167

Zamieszczone przez EchoX Zobacz wpis
      ta ankiete rozwiazujesz tylko raz, to taki test czy rozumiesz podstawowe zasady panujace na iStocku, po jej wypelnieniu mozesz wrzucic 3 testowe foty, jak Ci je zaakceptuja to bedziesz mogl juz dzialac normalnie
      No nie tak do końca. Możliwe, że coś źle zrobiłem, ale ponieważ nie skończyłem tej rejestracji, bo nie miałem skanu dokumentów i po chwili znowu wszedłem na UPLOAD to pojawiła mi sie znowu ankieta. Teraz sobie kombinuję, że to faktycznie może przez tą niedokończona rejestrację
      Jeżeli nie przyjmą się te "testowe foty", no to już koniec pieśni z Istock czy mam kolejne życie?
      ---------------------------
      stopka

Komentarz

• robgr85
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1719

Zamieszczone przez Sproqet Zobacz wpis
        No nie tak do końca. Możliwe, że coś źle zrobiłem, ale ponieważ nie skończyłem tej rejestracji, bo nie miałem skanu dokumentów i po chwili znowu wszedłem na UPLOAD to pojawiła mi sie znowu ankieta. Teraz sobie kombinuję, że to faktycznie może przez tą niedokończona rejestrację
        Jeżeli nie przyjmą się te "testowe foty", no to już koniec pieśni z Istock czy mam kolejne życie?
        masz wiele żyć

ten test to chyba byłby uznany gdybyś pod koniec wrzucił skan.

Pozdrawiam,
        Robert
        Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• gonzo44
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1304

Co to jest Lightbox w SX?
          Moje zdjęcia na CB

Komentarz

• sergi
            Początki nałogu
            • 2004
            • 413

Zamieszczone przez gonzo44 Zobacz wpis
            Co to jest Lightbox w SX?
            lightbox to po prostu galeria. Możesz tworzyć własne galerie tematyczne
            5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
            :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
            :: Motywy wordpress

Komentarz

• gonzo44
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1304

Wrzuciłem na SX paczkę 48 zdjęć i wszystkie mają status oczekujący. Do nie wszystkich zdążyłem dopisać keywordy i wybrać kategorię, zostaną one sprawdzone czy dopiero jak uzupełnie dla wszystkich zdjęć w paczce? Czy może sprawdzą tylko te które mają wpisane keywordy?
              Moje zdjęcia na CB

Komentarz

• rypson
                Bywalec
                • 2007
                • 225

sprawdza tylko te ukonczone, z wpisanymi kategoriami, reszta zostanie nietknieta...

Komentarz

• Sproqet
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 167

Przesłałem na iStock 3 zdjęcia i wszystkie zostały zaakceptowane - dostałem maila.. Nie widzę ich jednak w swoim profilu. Czy oznacza to, że muszę jeszcze raz przesłać do nich te zdjęcia, czy pojawią się ona po jakimś czasie. Czekam już 24 godziny...
                  ---------------------------
                  stopka

Komentarz

• asterix
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 793

tak, dodaj je raz jeszcze.
                    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• marysia

$ albo?

Witam,
                      Wasz wątek wciągnął mnie na tyle, ze postanowiłam zarejestrować się na forum. :smile:
                      Zastanawiam się czy któreś ze sprawdzonych i polecanych przez Was stocków rozliczają się w innej niż $ walucie obcej? Np. w euro?
                      Przy obecnym rekordowo niskim kursie $ to różnice w dochodach mogą być znaczne (no jeśli się wogóle na tym zarabia ;-))

Komentarz

• asterix
                        Uzależniony
                        • 2005
                        • 793

wszystko bazowo jest w usd.. mozesz trzymac to na paypalu i nie wydawac az dolar wroci na dawny prog. Choc nie sadze bo nie maja zamiaru z iraku sie wycofac, przez co ich finanse kuleja
                        Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• Hubert01
                          Bywalec
                          • 2006
                          • 182

taki xądz-fotograf to dopiero musi miec fajne przezycia szczegolnie jesli w street foto gustuje

Ciekawe czy jest u Nas na forum:]
                          5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII

Komentarz

• asterix
                            Uzależniony
                            • 2005
                            • 793

a jak to sie ma do tematu ?

Komentarz

• KrzysiekRally
                              Coś już napisał
                              • 2007
                              • 91

Zamieszczone przez asterix Zobacz wpis
                              a jak to sie ma do tematu ?
                              A tak się ma, że może dostał od nich "na tacę" :rolleyes:
                              www.image-sport.net moja www
                              www.imagesport.digart.pl prace
                              www.facebook.com/imagesportnet
                              7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7

Komentarz

• hyzop
                                Początki nałogu
                                • 2006
                                • 413

Zamieszczone przez marysia Zobacz wpis
                                Witam,
                                Wasz wątek wciągnął mnie na tyle, ze postanowiłam zarejestrować się na forum. :smile:
                                Zastanawiam się czy któreś ze sprawdzonych i polecanych przez Was stocków rozliczają się w innej niż $ walucie obcej? Np. w euro?
                                Przy obecnym rekordowo niskim kursie $ to różnice w dochodach mogą być znaczne (no jeśli się wogóle na tym zarabia ;-))
                                Buy-Photo płaci w euro a np: Stockplus zdaje mi się że w zł.

Komentarz

Pracuję...
                                X